Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Vaša nova samooskrbna rešitev

12. 02. 2024

Nov model na področju samooskrbe z električno energijo

Po zaključku sheme NET metering so se vsi, ki so nameravali stopiti na pot samooskrbe z električno energijo, spraševali, ali se jim bo to sploh še splačalo. V GEN-I smo prepoznali potrebo po inovativnem pristopu k samooskrbi z električno energijo in se odločili, da vsem, ki želijo soustvarjati zeleno prihodnost, to omogočimo z našim novim produktom, ki lastnikom sončnih elektrarn, zgrajenih po uvedbi nove sheme, omogoča odkup viškov električne energije v obliki dobropisa, ki jim zniža višino računa za električno energijo. Nov model na področju samooskrbe tako še vedno ostaja ugoden za naše odjemalce, hkrati pa omogoča, da z upravljanjem svojega odjema električne energije postanejo aktivnejši soustvarjalci zelene prihodnosti.

Kaj naš model ponuja?

Tisti s sončno elektrarno in soglasjem za priključitev po novi shemi (po 1. januarju 2024) bodo vsak mesec prejeli račun za električno energijo, ki smo jo dobavili, hkrati pa bodo prejeli dobropis za viške električne energije, ki so jih oddali v omrežje. Če je vrednost oddane električne energije v omrežje večja, kot je vrednost prevzete električne energije iz omrežja, se dobropis prenese v naslednji mesec.

> Oglejte si podrobnosti cenika

 

Kako deluje?

Naš novi produkt temelji na 15-minutnih obračunskih intervalih, kar omogoča natančnejši in pravičnejši obračun električne energije na mesečni ravni. Ta pristop prinaša več kot le finančne ugodnosti, saj hkrati krepi vaš prispevek k trajnostnemu razvoju in nudi priložnost za aktivno upravljanje odjema energije. Z našo podporo lahko sedaj postanete soustvarjalci svoje energetske prihodnosti.

V GEN-I smo ponosni, da lahko skupaj z vami stopamo korak naprej in vam nudimo rešitve, prilagojene vašim potrebam. Verjamemo, da bo naš novi produkt olajšal pot k vaši energetski samozadostnosti ter k bolj trajnostni in učinkoviti rabi električne energije. Za sklenitev pogodbe za samooskrbo nam pišite na elektrika@gen-i.si ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 1558, mi pa vam bomo pripravili pogodbeno dokumentacijo, ki jo v celoti podpišete z enim klikom.

 

Razmišljate o postavitvi lastne sončne elektrarne?

Vabimo vas, da izkoristite prednosti našega poslovnega modela odkupa viškov in zaupate izgradnjo sončne elektrarne strokovnjakom GEN-I Sonce. Obiščite njihovo spletno stran, izpolnite obrazec, prejmite informativno ponudbo, prilagojeno vašim potrebam, in se naročite na ogled lokacije. Vaša sončna elektrarna je le nekaj korakov stran. Izkoristite sončno energijo in prispevajte k trajnostni prihodnosti že zdaj.

Novice

26. 04. 2024
Podaljšanje pristopa k akciji "Brezskrbna rešitev za podjetne do 31. 12. 2026"

Mali poslovni odjemalci lahko k akcijskemu ceniku "Brezskrbna rešitev za podjetne do 31. 12. 2026" pristopijo vse do 26. 6. 2024.

>Preberite več
26. 04. 2024
Objava informacije o novi izdaji zelenih obveznic

Družba obvešča javnost, da je izdala 5-letne zelene obveznice z oznako GE03.

>Preberite več
25. 04. 2024
Akcijski cenik Preprosto ugodni plin 2024

Za gospodnijske odjemalce zemeljskega plina smo oblikovali akcijski cenik, ki vam zagotavlja ugodne cene plina.

>Preberite več
Scroll