Struktura

Vrhunska mednarodna ekipa

Skupino GEN-I sestavlja več kot 370 mladih, vrhunsko izobraženih strokovnjakov iz različnih evropskih držav. Nadpovprečno visok je delež doktorjev in magistrov znanosti (8 %), več kot tri četrtine zaposlenih pa ima pridobljeno vsaj VI. stopnjo izobrazbe. GEN-I je mlad kolektiv, saj je povprečna starost okoli 35 let.  

Struktura

Profili

Celovit splet znanj z različnih področij

Uspeh v dinamičnem in kompleksnem energetskem poslu je mogoč samo z vrhunsko ekipo strokovnjakov različnih disciplin. Naše eksperte odlikujejo odlično poznavanje trgov, poglobljena analitična in prognostična znanja, sposobnost suverenega upravljanja s tveganji in predanost.

Izkušene ekipe matematikov, fizikov in inženirjev z razvojem kompleksnih algoritmov za predvidevanje tržnih sprememb, cenovnih gibanj in vremenskih napovedi spreminjajo spremembe v priložnosti, ki našim partnerjem prinašajo zanesljivo storitev, zmanjšujejo njihova tveganja in povečujejo dodano vrednost njihovega posla.

»Prepričani smo, da so zaposleni naša najbolj dragocena dobrina. Vanje ne vlagamo zgolj z vidika financ, temveč predvsem na način, da jim zagotovimo priložnosti in možnosti razvijanja lastnih potencialov. Prav tako jim omogočamo vrhunsko vodstveno podporo pri uresničevanju ciljev, ki si jih zadajo.«
- Dr. Robert Golob
predsednik uprave GEN-I

Rast

Intenzivna rast števila zaposlenih

Skupina GEN-I se že vse od ustanovitve intenzivno kadrovsko širi, pri čemer je rast skladna s poslovnimi načrti in smelimi novimi poslovnimi potezami Skupine, širjenjem na tuje trge in dodajanjem novih blagovnih znamk. 

V svoji ekipi zato vedno z veseljem pozdravimo nove, zanesljive in strokovne sodelavce, ki s svojim znanjem in energijo pripomorejo k uspešnosti družbe.

Rast

Razpisi

DELOVNO MESTO (M/Ž)

Želite soustvarjati trgovalne strategije? Pridružite se ekipi analitikov trga električne energije!

Spremljate dogajanje na globalnem ali drugih finančnih trgih? Zanimajo vas dejavniki, ki vplivajo na gibanje cen na trgih in poskušate razumeti zakaj je tako, kot je? Navdušuje vas priprava analiz in informacij za podporo odločanju? Iščete priložnost, da se preizkusite v analizah in napovedih gibanja cen in s svojimi rezultati kreirate temelje za konkretne trgovalne strategije? Nimate še tovrstnih delovnih izkušenj, vendar ste se pripravljeni učiti?

Skupina GEN-I vas vabi v svoje vrste!

 

Preberi več