Hamburger
Icon Submission of meter reading Icon Switch supplier Icon Our contact
Back
Submission of meter reading

Still don't have a reader, which submits your consumption remotely? You can submit your realized monthly consumption via Moj GEN-I or SMS.

Switch supplier

We arrange everything to switch your supplier in your name. All you have to do is send us the details and choose how to sign the contract.

Our contact
MON - FRI: from 8 a.m. to 8 p.m. SATURDAY: from 8 a.m to 2 p.m.
Smart Energy

GEN-I vozni park

28/07/2020

GEN-I kot aktivni zagovornik zelene transformacije poleg osnovnih dejavnosti trgovanja in dobave energentov za svoje kupce razvija tudi storitve, ki jim omogočajo zniževanje ogljičnega odtisa in prehod v ogljično nevtralno delovanje. Že pred časom smo se odločili, da bomo zeleno preobrazbo spodbujali z lastnim zgledom, ki ga krepimo na različnih področjih. Eno od njih je trajnostna mobilnost, v smeri katere smo naredili nov velik korak. Svoj vozni park smo okrepili z električnimi kolesi in skuterji, ki so na voljo našim zaposlenim. 

Z e-kolesarnicami smo zaposlenim razširili možnost zelenih službenih poti v bližini naših poslovnih enot in jim hkrati ponudili v celoti digitalizirano uporabniško izkušnjo trajnostne mobilnosti. Mikro vozni park smo namreč skupaj z obstoječim voznim parkom električnih avtomobilov povezali v aplikaciji, prek katere lahko zaposleni enostavno načrtujejo uporabo e-vozil in svojih poti. 

V GEN-I se zavedamo, da pot do razogljičenja družbe vodi tudi prek strmih klancev, a z odgovornostjo in predanostjo zelenim rešitvam lahko skupaj dosežemo začrtani cilj. Kako se bodo naši zaposleni odslej vozili v njegovi smeri, predstavljamo v pričujočem videu.

Everyday at GEN-I

In the section ‘Everyday at GEN-I’, we present the Company’s culture, which we build and strengthen through various corporate activities and informal gatherings. You can find articles that introduce you to our colleagues – who they are, what they do and what working for GEN-I means to them.

Gradient Top
Gradient Bottom
Scroll