Hamburger
Icon Submission of meter reading Icon Switch supplier Icon Our contact
Back
Submission of meter reading

Still don't have a reader, which submits your consumption remotely? You can submit your realized monthly consumption via Moj GEN-I or SMS.

Switch supplier

We arrange everything to switch your supplier in your name. All you have to do is send us the details and choose how to sign the contract.

Our contact
MON - FRI: from 8 a.m. to 8 p.m. SATURDAY: from 8 a.m to 2 p.m.
Smart Energy

Verjamemo v moč vrlin

04/06/2021

Ob koncu leta 2020 smo v GEN-I napovedali naš veliki projekt – projekt kulture vrlin, pri katerem podpiramo posameznike in ekipe pri zagonu lastnega neomejenega potenciala. To je naš projekt strateškega pomena, ki je usmerjen v razvoj naših zaposlenih.

Prevzeli smo filozofijo pozitivne psihologije in fokus usmerili v prepoznavanje dobrega. Namesto, da bi se osredotočali na to, kaj sodelavcu manjka in kje so njegove šibkosti, postavljamo v ospredje spoznavanje njegovih vrlin. Zanima nas, kateri načini mišljenja, občutenja in ravnanja so zanj najbolj naravni, in spodbujamo, da se teh svojih talentov zaveda ter jih še pogosteje uporablja.  

Naš cilj je, da oblikujemo kulturo, ki temelji na vrlinah, okolju, kjer se ljudje pogosto in na produktiven način pogovarjajo o vrlinah in s tem oblikujejo svoj način razmišljanja ter pristope do dela. Gre za kulturo, kjer sodelavci sprejemajo odločitve na osnovi vrlin posameznikov in celotne ekipe.  

Pri oblikovanju kulture vrlin smo uporabili vprašalnik Clifton Strengths, ki nudi vpogled v razumevanje in zavedanje lastnih misli, čustev in vedenja ter misli, čustev in vedenja drugih ljudi. Gre za orodje, ki pokaže, kje se skrivajo naši največji potenciali, in razkrije, v katera področja je najbolj smiselno in koristno vlagati svoj čas, energijo in trud, zato da talente izpilimo v vrline.  

Nina, Ludvik in Benjamin so bili del pilotnih skupin, s pomočjo katerih smo razvijali projekt. Pogovarjali smo se o tem, kaj so pričakovali pred reševanjem prej omenjenega vprašalnika, kaj jim je bilo pri njihovem poročilu najbolj všeč, kateri deli poročila so jih najbolj presenetili in še o marsičem. Veseli nas, da lahko z vami delimo njihovo izkušnjo. 

 

Everyday at GEN-I

In the section ‘Everyday at GEN-I’, we present the Company’s culture, which we build and strengthen through various corporate activities and informal gatherings. You can find articles that introduce you to our colleagues – who they are, what they do and what working for GEN-I means to them.

Gradient Top
Gradient Bottom
Scroll