Spoštovani,

z veseljem vam sporočamo, da je operater distribucijskega sistema (ODS), ki je pristojen za izvajanje in beleženje sprememb na merilnih mestih, potrdil izvedbo spremembe lastnika in/ ali podpisnika pogodbe z dnem @datum.

Za prejemanje računov na podlagi vaše dejanske mesečne porabe, vam svetujemo, da nam v obdobju zadnjih 5 koledarskih dni v mesecu stanje oddate preko portala Moj GEN-I.

Na portalu lahko dostopate tudi do računov v PDF obliki in si poenostavite njihovo plačevanje ter hkrati storite nekaj dobrega za okolje, saj bo vaš arhiv računov odslej v elektronski in ne več v papirnati obliki.

Za izkazano zaupanje se vam zahvaljujemo. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko pokličete od ponedeljka do petka od 8. do 20. ure in v soboto od 8. do 14. ure na brezplačno številko 080 1558 ali nam pišete na naš elektronski naslov plin@gen-i.si.

Prijazen pozdrav,

vaš GEN-I

 
     

Sledite nam:

linkedin facebook youtube

WWW.GEN-I.SI 0801558 © GEN-I, d.o.o., Vrbina 17, 8270 Krško; vse pravice pridržane! OPOZORILO: Ta elektronska pošta vsebuje informacije, ki so lahko zaupne narave. Namenjene so samo naslovniku. Če je bilo zaradi napake v naslovu ali pri prenosu sporočilo poslano drugam, prosimo, da o tem nemudoma obvestite pošiljatelja elektronskega sporočila. Če sporočilo ni bilo namenjeno vam, ne smete uporabljati, razkriti, širiti, kopirati, natisniti ali kakorkoli uporabiti informacij v sporočilu.