Spoštovani,

zahvaljujemo se vam za izražen interes, da postanemo vaš dobavitelj električne energije. Pošiljamo vam Pogodbo o dobavi električne energije malemu poslovnemu odjemalcu, izpolnjeno z vašimi podatki. Prosimo, preverite njihovo pravilnost in preberite tudi vso ostalo pogodbeno dokumentacijo, ki se nahaja tukaj.

Vse kar morate storiti je, da s klikom na spodnji gumb elektronsko sklenete pogodbo. Vse ostalo bomo uredili mi!

KLIKNITE
ZA SKLENITEV POGODBE
z obveznostjo plačila*


* S klikom na ta gumb potrjujete, da želite oddati naročilo za sklenitev pogodbe z obveznostjo plačila in se strinjate s Pogodbo o dobavi električne energije malemu poslovnemu odjemalcu, Splošnimi pogoji družbe GEN-I, trgovanje in prodaja električne energije, d.o.o. za dobavo električne energije malim poslovnim odjemalcem, Pogoji varstva osebnih podatkov, Splošnimi pogoji za oddajo naročila za sklenitev pogodbe na daljavo z uporabo elektronskih sredstev (za male poslovne odjemalce), Rednim cenikom električne energije za male poslovne odjemalce in drugo pogodbeno dokumentacijo. Sklenitev pogodbe za male poslovne odjemalce je na voljo za merilna mesta, ki imajo priključno moč manjšo od 41 kW. V nasprotnem primeru lahko GEN-I kot dobavitelj električne energije pogodbo enostransko prekine.

Za dodatne informacije ali pomoč nam pišite na elektrika@gen-i.si ali nas pokličite na 080 1558.

Prijazen pozdrav,

vaš GEN-I

 
     

Sledite nam:

linkedin facebook youtube

WWW.GEN-I.SI 0801558 © GEN-I, d.o.o., Vrbina 17, 8270 Krško; vse pravice pridržane! OPOZORILO: Ta elektronska pošta vsebuje informacije, ki so lahko zaupne narave. Namenjene so samo naslovniku. Če je bilo zaradi napake v naslovu ali pri prenosu sporočilo poslano drugam, prosimo, da o tem nemudoma obvestite pošiljatelja elektronskega sporočila. Če sporočilo ni bilo namenjeno vam, ne smete uporabljati, razkriti, širiti, kopirati, natisniti ali kakorkoli uporabiti informacij v sporočilu.