Spoštovani,

zahvaljujemo se vam za izražen interes, da postanemo vaš dobavitelj električne energije. V prilogi vam pošiljamo Pogodbo o dobavi električne energije malemu poslovnemu odjemalcu z Izjavo za sodelovanje v akciji in obrazce za ureditev spremembe lastnika in/ali podpisnika pogodbe, izpolnjene z vašimi razpoložljivimi podatki. Prosimo, preverite njihovo pravilnost in preberite tudi vso ostalo pogodbeno dokumentacijo, ki se nahaja tukaj.


Vse kar morate storiti je, da s klikom na spodnji gumb elektronsko sklenete pogodbo in potrdite obrazce. Vse ostalo bomo uredili mi!

KLIKNITE
ZA SKLENITEV POGODBE
z obveznostjo plačila*


* S klikom na ta gumb potrjujete, da želite oddati naročilo za sklenitev pogodbe z obveznostjo plačila in ureditev spremembe lastnika in/ali podpisnika pogodbe ter se strinjate s Pogodbo o dobavi električne energije malemu poslovnemu odjemalcu, Splošnimi pogoji družbe GEN-I, trgovanje in prodaja električne energije, d.o.o. za dobavo električne energije malim poslovnim odjemalcem, Vsebino in pogoji za sodelovanje v akciji, Pogoji varstva osebnih podatkov, Splošnimi pogoji za oddajo naročila za sklenitev pogodbe na daljavo z uporabo elektronskih sredstev (za male poslovne odjemalce), Rednim cenikom električne energije za male poslovne odjemalce in drugo pogodbeno dokumentacijo.

Za dodatne informacije ali pomoč nam pišite na elektrika@gen-i.si ali nas pokličite na 080 1558.

Prijazen pozdrav,

vaš GEN-I

 
     

Sledite nam:

linkedin facebook youtube

WWW.GEN-I.SI 0801558 © GEN-I, d.o.o., Vrbina 17, 8270 Krško; vse pravice pridržane! OPOZORILO: Ta elektronska pošta vsebuje informacije, ki so lahko zaupne narave. Namenjene so samo naslovniku. Če je bilo zaradi napake v naslovu ali pri prenosu sporočilo poslano drugam, prosimo, da o tem nemudoma obvestite pošiljatelja elektronskega sporočila. Če sporočilo ni bilo namenjeno vam, ne smete uporabljati, razkriti, širiti, kopirati, natisniti ali kakorkoli uporabiti informacij v sporočilu.