Spoštovani,

zahvaljujemo se vam, da ste izbrali GEN-I za svojega dobavitelja električne energije. 

V priponki vam za arhiv pošiljamo vaš izvod Pogodbe o dobavi električne energije malemu poslovnemu odjemalcu in ostalo dokumentacijo, ki jo bo v kratkem prejel tudi vaš izvajalec nalog distribucijskega operaterja. Prosimo, da jih kontaktirate in se z njimi dogovorite glede termina ureditve priklopa električne energije. O poteku postopka priklopa vas bomo obveščali.

Za dodatne informacije ali pomoč nam pišite na elektrika@gen-i.si ali nas pokličite na 080 1558.

Prijazen pozdrav,
vaš GEN-I

To potrditveno sporočilo, ki ste ga prejeli po elektronski pošti na svoj elektronski naslov (tj. trajni nosilec podatkov), velja kot potrditveno sporočilo o sklenjeni pogodbi. Hkrati ste s tem potrditvenim sporočilom na trajno dostopni povezavi prejeli tudi Pogodbo o dobavi električne energije malemu poslovnemu odjemalcu, Splošne pogoje družbe GEN-I, trgovanje in prodaja električne energije, d.o.o. za dobavo električne energije malim poslovnim odjemalcem, Pogoje varstva osebnih podatkov, Splošne pogoje za oddajo naročila za sklenitev pogodbe na daljavo z uporabo elektronskih sredstev (za male poslovne odjemalce), Redni cenik električne energije za male poslovne odjemalce in drugo pogodbeno dokumentacijo.

 

 
   

Sledite nam:

linkedin facebook youtube

WWW.GEN-I.SI 0801558 © GEN-I, d.o.o., Vrbina 17, 8270 Krško; vse pravice pridržane! OPOZORILO: Ta elektronska pošta vsebuje informacije, ki so lahko zaupne narave. Namenjene so samo naslovniku. Če je bilo zaradi napake v naslovu ali pri prenosu sporočilo poslano drugam, prosimo, da o tem nemudoma obvestite pošiljatelja elektronskega sporočila. Če sporočilo ni bilo namenjeno vam, ne smete uporabljati, razkriti, širiti, kopirati, natisniti ali kakorkoli uporabiti informacij v sporočilu.