Del voznega parka GEN-I odslej tudi električna kolesa in skuterji

GEN-I kot aktivni zagovornik zelene transformacije poleg osnovnih dejavnosti trgovanja in dobave energentov za svoje kupce razvija tudi storitve, ki jim omogočajo zniževanje ogljičnega odtisa in prehod v CO2 nevtralno delovanje. Že pred časom smo se odločili, da bomo zeleno preobrazbo spodbujali z lastnim zgledom, ki ga krepimo na različnih področjih. Ena od njih je trajnostna mobilnost, v smeri katere smo naredili nov velik korak. Svoj vozni park smo okrepili z električnimi kolesi in skuterji, ki so na voljo našim zaposlenim.

Z e-kolesarnicami smo zaposlenim razširili možnost zelenih službenih poti v bližini naših poslovnih enot in jim hkrati ponudili v celoti digitalizirano uporabniško izkušnjo trajnostne mobilnosti. Mikro vozni park smo namreč skupaj z obstoječim voznim parkom električnih avtomobilov povezali z aplikacijo, prek katere lahko zaposleni enostavno načrtujejo uporabo e-vozil in svojih poti.

V GEN-I se zavedamo, da pot do razogljičenja družbe vodi tudi prek strmih klancev, a z odgovornostjo in predanostjo zelenim rešitvam lahko skupaj dosežemo cilj. Kako se bodo naši zaposleni odslej vozili v njegovi smeri, predstavljamo v pričujočem videu.

Aktualne novice