GEN-I kot najugodnejši ponudnik elektrike in plina ponovno zmagovalec akcije Zveze potrošnikov Slovenije

Družba GEN-I se je udeležila licitacije Zveze potrošnikov Slovenije v kampaniji »Zamenjaj in prihrani #2« in med vsemi sodelujočimi dobavitelji ponovno ponudila najnižje cene tako za električno energijo kot tudi za zemeljski plin.

GEN-I že vse od vstopa na trg gospodinjstev pred 8. leti izpolnjuje obljubo, da bo svojim odjemalcem Poceni elektrike in Poceni plina dolgoročno zagotavljal ugodne cene energije, kar se je potrdilo tudi v kampaniji skupinskega nakupa ZPS »Zamenjaj in prihrani #2«, kjer je GEN-I na licitaciji, ki je potekala 13. julija in v kateri so lahko sodelovali vsi slovenski dobavitelji, predložil zmagovalno ponudbo tako za električno energijo kot tudi za zemeljski plin.

»Za sodelovanje v akciji Zveze potrošnikov Slovenije smo se pripravljali že dlje časa in vnaprej zakupili omejene količine energentov glede na izkušnje iz prve avkcije. Naša ponovna zmaga tako samo še enkrat dokazuje, da smo zares najboljša izbira za slovenska gospodinjstva. Veselimo se novih strank v okviru akcije ZPS in hkrati napovedujemo še večjo skrb za naše obstoječe odjemalce, ki so najugodnejši akcijskih cen deležni ves čas,« je ob zmagi izjavil dr. Robert Golob, predsednik uprave družbe GEN-I.

Aktualne novice