Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek - petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Pametna energija

Zagotovite si svoj košček sonca

03. 11. 2021

S Sončno skupnostjo GEN-I imate gospodinjski odjemalci edinstveno priložnost, da si s samooskrbo iz skupnostnih sončnih elektrarn zagotovite elektriko, neodvisno od dražitev fosilnih goriv.  

 

Vstopite in si zagotovite mesto za najem sončnih panelov 

V našo Sončno skupnost lahko vstopite še do konca leta. S prijavo si rezervirate mesto za dolgoročni najem panelov sončnih elektrarn, namenjenih skupnostni samooskrbi. Z najemom boste neposredno povezali svojo porabo s proizvodnjo sončne energije ter si zagotovili dolgoročne prihranke. Vaš celoten strošek za oskrbo z električno energijo bo, vključno z najemnino za panele, nižji od vašega sedanjega računa za elektriko.  

 

Prve skupnostne sončne elektrarne spomladi naslednje leto

Že v letu 2022 bomo širom Slovenije za namen oddaje panelov zgradili 10 MW elektrarn, v naslednjih treh letih pa skupaj 100 MW. S priklopom prve sončne elektrarne spomladi 2022 bomo aktivirali 500 članov, ki bodo od dneva aktivacije prejemali ugodnosti v obliki znižanega stroška za oskrbo z električno energijo. Ostalim bodo te pripadle s priklopom novih sončnih elektrarn. Gospodinjski odjemalci, ki se boste prej prijavili v Sončno skupnost, boste imeli prednost pri aktivaciji.  

 

Enostavna prijava s spletnim obrazcem 

V Sončno skupnost GEN-I vstopite enostavno: z oddajo obrazca za vstop in s plačilom prijavnine v višini 10 EUR (z DDV). Ta znesek vam bomo v prihodnje upoštevali pri zagotavljanju storitev in ugodnosti Sončne skupnosti. 

Pridružite se nam in si tudi vi zagotovite svoj košček sonca. 

Novice

31. 01. 2023
Znani so prvi prihranki za varčevanje z energijo

Skupaj z našimi zvestimi gospodinjskimi odjemalci smo zmanjšali porabo električne energije za 3 % in zemeljskega plina za 22 %.

>Preberite več
24. 01. 2023
V GEN-I smo del projekta »EV4EU«

S sodelovanjem v projektu aktivno prispevamo k razvoju naprednega polnjenja in praznjenja električnih vozil.

>Preberite več
01. 01. 2023
V sodelovanju z občino do domače elektrike iz sončnega vira

V sodelovanju z občino Ajdovščina smo izpeljali še en uspešen projekt, s katerimi utiramo pot zeleni preobrazbi.

>Preberite več
Gradient Top
Gradient Bottom
Scroll