Pravni svetovalec (m/ž)

Želiš biti del mednarodne ekipe, ki premika meje trgovanja v evropskem energetskem prostoru? Iščeš priložnost, da nadgradiš svoje pravno znanje na področju korporativnega in konkurenčnega prava? Si želiš soustvarjati nove produkte na evropskih energetskih trgih in doprinesti k uspešnosti naše poslovne skupine v mednarodnem prostoru? Če si odgovoril/-a pritrdilno, te vabimo, da se prijaviš na razpisano delovno mesto »Pravni svetovalec (m/ž)«.

Skupina GEN-I se uvršča med najbolj inovativne in hitro rastoče akterje na evropskem energetskem trgu. Prisotnost na številnih mednarodnih trgih z električno energijo in zemeljskim plinom omogoča premišljene, a pravočasne odzive na spremembe na lokalnih trgih. Sodelovanje s številnimi aktivnimi partnerji na področju trgovanja nam zagotavlja raznolike možnosti poslovanja na veleprodajnih trgih električne energije in zemeljskega plina. Energijo dobavljamo vsem segmentom končnih kupcev, z novo storitvijo GEN-I Sonce pa gospodinjstvom in malim podjetnikom omogočamo tudi izgradnjo mikro sončne elektrarne na ključ.

Pridruži se strokovni in samoiniciativni ekipi sodelavcev v stimulativnem okolju, kjer ti nudimo izobraževanje, strokovni in osebni razvoj.

 Naša pričakovanja: 

 • zaključena VII. stopnja izobrazbe pravne smeri (izjemen študijski rezultat je prednost),
 • opravljen državni pravniški izpit,
 • vsaj 5 let delovnih izkušenj na zahtevnih pravnih področjih korporativnega in konkurenčnega prava,
 • odlična pisna in ustna komunikacija v angleškem jeziku; dodatno znanje drugih evropskih jezikov je zaželeno,
 • natančnost, zanesljivost, samoiniciativnost in pripravljenost na pridobivanje dodatnih znanj.

Tvoji izzivi:

 • samostojno oblikovanje pravnih dokumentov oz. aktov, pogodbenih podlag, pravnih mnenj in predlogov za rešitve, ki zahtevajo dobro poznavanje najkompleksnejših pravnih institutov s poudarkom na elementih korporativnega in konkurenčnega prava,
 • koordinacija pravnih odnosov za vzpostavitev nove poslovne infrastrukture v tujini in skrbništvo zanjo, vključno s koordinacijo lokalnih pravnih pisarn,
 • koordinacija (izven)sodnih oziroma upravnih postopkov povezanih z relevantnim delovnim področjem,
 • spremljanje relevantne domače in EU zakonodaje na poslovnem področju skupine GEN-I.

Nudimo ti:

 • delo v mednarodnem okolju, v strokovni in samoiniciativni ekipi sodelavcev,
 • izobraževanje, razvoj karierne poti in osebni razvoj,
 • članstvo v aktivnem športnem društvu,
 • možnost testiranja najnovejših zelenih tehnologij.

Delovno razmerje se sklepa s polnim delovnim časom in za določen čas z možnostjo kasnejše zaposlitve za nedoločen čas. Delo se opravlja na organizacijski enoti družbe GEN-I, d. o. o. v Ljubljani.

Svojo predstavitev z življenjepisom v slovenskem in angleškem jeziku pošlji po elektronski pošti na naslov zaposlitev@gen-i.si s pripisom »Pravni svetovalec (m/ž)« do vključno 15. 9. 2019.

Vaše osebne podatke, ki jih boste posredovali za namen tega razpisa, bomo obdelovali skladno s Pogoji varstva osebnih podatkov za iskalce zaposlitve. V primeru, da se v tem razpisu ne bomo odločili za vas, nam lahko podate privolitev, da za določene namene vaše osebne podatke obdelujemo še naprej, v skladu s pogoji privolitve.

AKTUALNI RAZPISI