Spoštovani,

zahvaljujemo se vam za izražen interes, da postanemo vaš dobavitelj električne energije. Pošiljamo vam Pogodbo o dobavi električne energije gospodinjskemu odjemalcu z Izjavo za sodelovanje v akciji, izpolnjeno z vašimi podatki. Prosimo, preverite njihovo pravilnost in preberite tudi vso ostalo pogodbeno dokumentacijo, ki se nahaja tukaj.Vse kar morate storiti je, da s klikom na spodnji gumb elektronsko sklenete pogodbo. Vse ostalo bomo uredili mi!

KLIKNITE
ZA SKLENITEV POGODBE
z obveznostjo plačila*


* S klikom na ta gumb potrjujete, da želite oddati naročilo za sklenitev pogodbe z obveznostjo plačila in se strinjate s Pogodbo o dobavi električne energije gospodinjskemu odjemalcu, Splošnimi pogoji družbe GEN-I, d.o.o. za dobavo električne energije gospodinjskim odjemalcem, Vsebino in pogoji za sodelovanje v akciji, Pogoji varstva osebnih podatkov, Splošnimi pogoji za oddajo naročila, Rednim cenikom električne energije za gospodinjske odjemalce in drugo pogodbeno dokumentacijo.

Informacije o postopku zamenjave dobavitelja dobite v Koristnih informacijah. Za dodatne informacije ali pomoč nam pišite na elektrika@gen-i.si ali nas pokličite na 080 1558.

Prijazen pozdrav,

vaš GEN-I

 
     

Sledite nam:

linkedin facebook youtube

WWW.GEN-I.SI 0801558 © GEN-I, d.o.o., Vrbina 17, 8270 Krško; vse pravice pridržane! OPOZORILO: Ta elektronska pošta vsebuje informacije, ki so lahko zaupne narave. Namenjene so samo naslovniku. Če je bilo zaradi napake v naslovu ali pri prenosu sporočilo poslano drugam, prosimo, da o tem nemudoma obvestite pošiljatelja elektronskega sporočila. Če sporočilo ni bilo namenjeno vam, ne smete uporabljati, razkriti, širiti, kopirati, natisniti ali kakorkoli uporabiti informacij v sporočilu. Struktura proizvodnih virov GEN-I skladno s predpisi zagotavlja pregleden, in brezplačen notranji postopek obravnave gospodinjskih odjemalcev. Za pristojnega izvensodnega reševanja potrošniških sporov priznava Evropski center za reševanje sporov (ECDR), e-pošta: info@ecdr.si , tel. št.: 00386 8 20 56 590. Podrobnejše informacije v zvezi obravnavo pritožb so na www.gen-i.si .