Spoštovani,

zahvaljujemo se vam za izražen interes, da postanemo vaš dobavitelj električne energije. Pošiljamo vam Pogodbo o dobavi električne energije gospodinjskemu odjemalcu, izpolnjeno z vašimi podatki. Prosimo, preverite njihovo pravilnost in preberite tudi vso ostalo pogodbeno dokumentacijo, ki se nahaja tukaj.


Vse kar morate storiti je, da s klikom na spodnji gumb elektronsko sklenete pogodbo. Vse ostalo bomo uredili mi!

KLIKNITE
ZA SKLENITEV POGODBE
z obveznostjo plačila*


* S klikom na ta gumb potrjujete, da želite oddati naročilo za sklenitev pogodbe z obveznostjo plačila in se strinjate s Pogodbo o dobavi električne energije gospodinjskemu odjemalcu, Splošnimi pogoji družbe GEN-I, d.o.o. za dobavo električne energije gospodinjskim odjemalcem, Pogoji varstva osebnih podatkov, Splošnimi pogoji za oddajo naročila, Rednim cenikom električne energije za gospodinjske odjemalce in drugo pogodbeno dokumentacijo.

Za dodatne informacije ali pomoč nam pišite na elektrika@gen-i.si ali nas pokličite na 080 1558.

Prijazen pozdrav,

vaš GEN-I

 
     

Sledite nam:

linkedin facebook youtube

WWW.GEN-I.SI 0801558 © GEN-I, d.o.o., Vrbina 17, 8270 Krško; vse pravice pridržane! OPOZORILO: Ta elektronska pošta vsebuje informacije, ki so lahko zaupne narave. Namenjene so samo naslovniku. Če je bilo zaradi napake v naslovu ali pri prenosu sporočilo poslano drugam, prosimo, da o tem nemudoma obvestite pošiljatelja elektronskega sporočila. Če sporočilo ni bilo namenjeno vam, ne smete uporabljati, razkriti, širiti, kopirati, natisniti ali kakorkoli uporabiti informacij v sporočilu. Struktura proizvodnih virov GEN-I skladno s predpisi zagotavlja pregleden, in brezplačen notranji postopek obravnave gospodinjskih odjemalcev. Za pristojnega izvensodnega reševanja potrošniških sporov priznava Evropski center za reševanje sporov (ECDR), e-pošta: info@ecdr.si , tel. št.: 00386 8 20 56 590. Podrobnejše informacije v zvezi obravnavo pritožb so na www.gen-i.si .