Spoštovani,

z veseljem vam sporočamo, da je zamenjava dobavitelja zemeljskega plina za vaše merilno mesto @stevilkaMM odobrena s predvidenim začetkom dobave @datum.

V prihodnjih dneh bo izvajalec nalog operaterja distribucijskega sistema izvedel odčitek števčnega stanja. Prosimo, da mu omogočite dostop do števca.

Z odločitvijo, da bodo vaši računi v .pdf obliki, boste tudi vi prispevali k varovanju okolja. Računi vam bodo vselej na voljo na spletnem portalu Moj GEN-I.

Za lažji začetek uporabe portala vam bomo v naslednjih dneh poslali elektronsko sporočilo za aktiviranje vašega uporabniškega računa

Podrobnejša navodila za uporabo portala Moj GEN-I najdete tukaj.

V primeru dodatnih vprašanj nas lahko pokličete na brezplačno številko 080 1558, od ponedeljka do petka od 8. do 20. ure in v soboto od 8. do 14. ure ali nas kontaktirate na ta elektronski naslov.

Za izkazano zaupanje se vam zahvaljujemo in vas lepo pozdravljamo,

vaš GEN-I

 
     

Sledite nam:

linkedin facebook youtube

WWW.GEN-I.SI 0801558 © GEN-I, d.o.o., Vrbina 17, 8270 Krško; vse pravice pridržane! OPOZORILO: Ta elektronska pošta vsebuje informacije, ki so lahko zaupne narave. Namenjene so samo naslovniku. Če je bilo zaradi napake v naslovu ali pri prenosu sporočilo poslano drugam, prosimo, da o tem nemudoma obvestite pošiljatelja elektronskega sporočila. Če sporočilo ni bilo namenjeno vam, ne smete uporabljati, razkriti, širiti, kopirati, natisniti ali kakorkoli uporabiti informacij v sporočilu.