Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

DOM / ZEMELJSKI PLIN / CENIKI IN AKCIJE / PREPROSTO UGODNI PLIN 2024

Preprosto ugodni plin 2024

Akcijski cenik zemeljskega plina za gospodinjske odjemalce - velja za obstoječe in nove kupce od 1. 5. 2024 do 31. 12. 2024. Pristop k akcijskemu ceniku je mogoč do 31. 8. 2024. 

Velja za nove in obstoječe gospodinjske odjemalce zemeljskega plina, ki pristopijo k akcijski ponudbi, skladno z določili Vsebine in pogojev za sodelovanje v akciji »Preprosto ugodni plin 2024«, ki so dostopni tukaj. Pristop k akcijskemu ceniku je mogoč do 31. 8. 2024

 

Obdobje veljavnosti cen Cena brez DDV v €/kWh Cena z 22 % DDV v €/kWh
od 1. 5. 2024 do vključno 31. 12. 2024 0,04950 0,06039

Navedena cena velja samo za dobavo zemeljskega plina in ne vključuje omrežnine, trošarine ter drugih postavk predpisanih s strani države.

 

[macroErrorLoadingPartialView]

 

Pojasnilo cen

Cene zemeljskega plina v ceniku ne vključujejo trošarine na zemeljski plin, prispevka za energetsko učinkovitost, prispevka za zagotavljanje podpor proizvodnji električne energije v soproizvodnji z visokim izkoristkom in iz obnovljivih virov energije, stroškov za uporabo distribucijskega omrežja zemeljskega plina, dodatkov in prispevkov k uporabi distribucijskih omrežij in morebitnih drugih javnih dajatev, določenih s strani države, ki se obračunajo v skladu z vsakokrat veljavnimi predpisi.

Scroll