Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

O GEN-I / NAŠE POSLOVANJE

Naše poslovanje

Postajamo integrirana energetska družba

Poslovanje Skupine GEN-I temelji na pričakovanjih lastnikov po povečevanju vrednosti njihove naložbe, ob tem pa sledi viziji, poslanstvu in vrednotam družbe. Rezultate, ki ji dosegamo in s katerimi izkazujemo uspešnost poslovanja, želimo transparentno deliti z deležniki. Zato te strani namenjamo odprtemu vpogledu v naše finančne kazalnike, poročanju o našem delu v preteklih obdobjih ter načrtih za prihodnost.

Ustvarjamo finančne presežke

Z vsakoletno rastjo čistega poslovnega izida dokazujemo, da je naša organizacija sposobna odličnega poslovanja v kakršnih koli tržnih razmerah in se odlično prilagaja tako družbenemu razvoju kot zahtevam okolja.

Plemenitimo vložena sredstva

Z zmerno dividendno politiko in ciljno usmerjenim poslovanjem ustvarjamo donos na kapital, ki našim lastnikom in vlagateljem omogoča plemenitenje njihove naložbe brez tveganj na račun obsežnega zadolževanja.

Scroll