Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
PON - SOB: od 8.00 do 20.00 Nedelja in prazniki: zaprto
Pametna energija
O GEN-I / O NAS

O nas

Tržna prisotnost Organizacijska struktura Vodstvo Upravljanje Osebna izkaznica

Lastništvo

Družba GEN-I, d.o.o. s sedežem v Sloveniji je v lasti dveh družbenikov: GEN energija, d.o.o. in GEN-EL naložbe d.o.o.. Družbenika imata enakovredno lastništvo – vsak 50 % družbe.

Poslujemo po pravilih enotirnega sistema upravljanja družbe, pri čemer pri poslovanju upoštevamo načela družbene pogodbe, ki sta jo sklenila družbenika, ter druge ključne akte Družbe in Skupine: Temelji poslovne politike za obdobje od leta 2007 do leta 2016 ter Elaborat o ustanovitvi gospodarske družbe.

Družba GEN-I ima v lasti vrsto hčerinskih družb, s čimer uspešno uresničujemo strategijo širitve na tuje trge.

Hčerinske družbe

Skupina GEN-I je z lastnimi družbami aktivna na trgih Avstrije, Italije, Bolgarije, Srbije, Bosne in Hercegovine, Hrvaške, Makedonije, Kosova, Albanije, Grčije, Turčije, Ukrajine in Gruzije.

Hčerinske družbe skupine so v 100-odstotni lasti matične družbe GEN-I, d.o.o., razen turške hčerinske družbe, ki je v 99-odstotni lasti družbe GEN-I (v njeni posredni lasti je tudi preostali odstotek).

Hčerinske družbe imajo na voljo vso potrebno infrastrukturo za trgovanje s produkti električne energije in zemeljskega plina, na osmih trgih pa imamo vzpostavljeno tudi infrastrukturo za prodajo in dobavo energentov končnim odjemalcem. 

Kontakti hčerinskih družb

Gradient Top
Gradient Bottom