Hamburger
Icon Submission of meter reading Icon Switch supplier Icon Our contact
Back
Submission of meter reading

Still don't have a reader, which submits your consumption remotely? You can submit your realized monthly consumption via Moj GEN-I or SMS.

Switch supplier

We arrange everything to switch your supplier in your name. All you have to do is send us the details and choose how to sign the contract.

Our contact
Monday–Friday: from 8 a.m. to 8 p.m. Saturday: from 8 a.m to 2 p.m. Sunday and holidays: closed
Smart Energy
SUPPORT / NATURAL GAS / TROUBLESHOOTING AND HANDLING OF COMPLAINTS

Troubleshooting and handling of complaints

Additional useful information.

Network errors and problems
>Read More
Handling complaints
>Read More

Frequently asked questions

Opt for the quick and simple management of your subscription. You have a comprehensive overview of your consumption, payments and bills in one place on the portal. In addition, the portal offers a number of other digital business advantages, such as:  

  • submission of meter readings without waiting lines and the setting of free SMS notifications, which remind you each month to submit your meter reading; 
  • arranging a change to energy source; 
  • joining current promotional offers; 
  • arranging the payment method for bills; and 
  • simple and quick communication with our consultants.  

Did this information help you?
Thumbs up Yes
Thumbs down No

1. Na naslovu za registracijo na portalu  vpišite svoj aktiven elektronski naslov, in sicer tisti, ki ste ga podali ob sklepanju pogodbe. Če tega ne uporabljate več,  se lahko registrirate tudi z drugim naslovom. Vpisan elektronski naslov bo veljal kot vaše uporabniško ime. Nato izberite poljubno geslo, vnesite manjkajoče podatke in jih potrdite s klikom na gumb Registracija. 

2. Na elektronski naslov boste prejeli potrditveno sporočilo s povezavo, na katero kliknite oziroma jo prekopirajte v brskalnik za aktivacijo vašega uporabniškega računa.  

3. Po prejemu potrdila, da je bil vaš uporabniški račun uspešno aktiviran, se v Moj GEN-I prijavite z izbranim uporabniškim imenom in geslom.  

Did this information help you?
Thumbs up Yes
Thumbs down No

Izberite hitro in enostavno upravljanje svojega naročniškega razmerja. Na portalu imate na enem mestu celosten pregled nad svojo porabo, plačili in računi. Poleg tega portal ponuja še številne druge prednosti digitalnega poslovanja, kot so:

  • sporočanje števčnih stanj brez čakalnih vrst in nastavitev brezplačnega SMS opomnika, ki vas vsak mesec spomni na oddajo števčnega stanja; 
  • pristopanje k aktualnim akcijskim ponudbam;
  • urejanje načina plačila vaših računov;
  • enostavna in hitra komunikacija z našimi svetovalci.   

Did this information help you?
Thumbs up Yes
Thumbs down No

Na domači strani Moj GEN-I v obrazcu za prijavo v uporabniški račun kliknite na povezavo »Pozabil sem geslo« in vnesite svoj elektronski naslov (uporabniško ime). Poslali vam bomo potrditveno povezavo, na katero kliknite za ponastavitev gesla. Na elektronski naslov boste prejeli novo geslo, ki ga lahko po ponovnem vstopu v vaš uporabniški račun spremenite v zavihku Nastavitve. 

Did this information help you?
Thumbs up Yes
Thumbs down No

Seveda, kadar je na voljo akcija, lahko k njej pristopite neposredno prek portala. Kliknite na ikono uporabniškega profila desno na vrhu strani, na izpustnem meniju kliknite »Nastavitve«, nato pa izberite zavihek »Akcija« ter potrdite izbiro želene akcije. 

Did this information help you?
Thumbs up Yes
Thumbs down No

Trenutno portal še ni na voljo kot mobilna aplikacija.

Did this information help you?
Thumbs up Yes
Thumbs down No
Gradient Top
Gradient Bottom
Scroll