Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

100 % Voda – nova možnost izbire vira

08. 03. 2021

Ob 100 % Soncu in 100 % Jedrski energiji si lahko kot vir vaše elektrike zdaj izberete tudi 100 % vodno energijo.  

Vsa elektrika, ki jo od januarja naprej porabljajo naši odjemalci, je izključno iz virov, ki ne povzročajo izpustov CO2. Na to smo še posebej ponosni.  

Po novem pa je vsem odjemalcem na voljo tudi elektrika iz 100 % vodne energije. Med možnosti smo jo dodali, ker tako kot sončna sodi med obnovljive vire energije z velikim potencialom za izrabo v lokalnem okolju. Približno 30 odstotkov vse domače električne energije je namreč proizvedene prav iz tega naravnega vira.  

100 % Voda vam je, enako kot 100 % Sonce, na voljo za zgolj 1 EUR dodatka na mesec.  

Ste pripravljeni na izjemno enostaven način pristopiti k ukrepanju proti podnebnim spremembam? Izberite vir energije, ki ni le brezogljičen, pač pa je tudi obnovljiv in eden ključnih za oskrbo z domačo elektriko. 100 % Vodo si z enim klikom zagotovite na portalu Moj GEN-I, svojo izbiro pa nam lahko sporočite tudi na 080 15 58.  

Novice

14. 06. 2024
Začetek uporabe novega obračuna omrežnine je prestavljen za tri mesece

Svet Agencije za energijo je sprejel odločitev, da se začetek uporabe prenove obračuna omrežnine prestavi na 1. oktober 2024.

>Preberite več
13. 06. 2024
Akcijski cenik Ujemite mesece cenejše elektrike do začetka samooskrbe

Akcijski cenik gospodinjskim odjemalcem, ki se bodo odločili za postavitev sončne elektrarne z GEN-I Sonce, znižuje cene električne energije za kar 99,99 % . 

>Preberite več
11. 06. 2024
Z novo samooskrbno rešitvijo do več kot 1.000 € prihranka na leto 

Kot prvi na trgu ponujamo nov model samooskrbe, ki lastnikom sončnih elektrarn omogoča, da od svoje sončne elektrarne dobijo kar največ.

>Preberite več
Scroll