Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Akcijski cenik Preprosto ugodni plin 2024

25. 04. 2024

Plin v kuhinji, dnevni sobi in kopalnici pride prav skozi celo leto. Da bi vam ga zagotovili po čim ugodnejših cenah, smo za vas pripravili akcijsko ponudbo, ki vam bo znižala račun za zemeljski plin do konca leta 2024. 

Naši obstoječi gospodinjski odjemalci lahko k akciji Preprosto ugodni plin 2024 pristopijo hitro in enostavno na portalu Moj GEN-I najkasneje do 31. 8. 2024. Tisti, ki pa še niso naši odjemalci, k akciji pristopijo neposredno na obrazcu za zamenjavo dobavitelja, prav tako najkasneje do 31. 8. 2024.  

Vsebino in splošne pogoje sodelovanja v akciji najdete tukaj

Novice

22. 05. 2024
Trajnostni razpis

Sprejemamo prijave za trajnostne projekte, ki jih bomo (so)financirali in bodo pozitivno vplivali na družbo in okolje. Skupna vrednost razpisa znaša 100.000 €.

>Preberite več
16. 05. 2024
GEN-I se širi na nove trge in zaposluje!

S pravo energijo soustvarjamo zeleno prihodnost.

>Preberite več
06. 05. 2024
Izziv Kdor prvi pride, prvi melje

Ob 15-letnici dobave električne energije smo pripravili izziv, s katerim si lahko naši odjemalci pridobijo 15 € popusta na računu za električno energijo.

>Preberite več
Scroll