Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Borzenov Javni poziv

01. 09. 2023

Borzen je 1. 9. 2023 v Uradnem listu (Uradni list RS, št. 94/2023 z dne 1. 9. 2023) objavili Javni poziv za uveljavljanje sorazmernega povračila prispevka zaradi prostovoljnega zmanjšanje odjema plina kot del ukrepov za obvladovanje kriznih razmer na področju oskrbe z energijo.

Lastniki, ki se odločijo za prostovoljno zmanjšanje odjema plina, bodo prejeli del prispevka za podporo obnovljivim virom energije. Povračila bodo različno visoka za gospodinjstva in poslovne odjemalce, odvisno od tipa odjemalca.

Več o razpisu ter pogojih za povračilo sorazmernega prispevka in potrebnih dokazilih si lahko preberete na spletni strani Borzena.

Novice

22. 05. 2024
Trajnostni razpis

Sprejemamo prijave za trajnostne projekte, ki jih bomo (so)financirali in bodo pozitivno vplivali na družbo in okolje. Skupna vrednost razpisa znaša 100.000 €.

>Preberite več
16. 05. 2024
GEN-I se širi na nove trge in zaposluje!

S pravo energijo soustvarjamo zeleno prihodnost.

>Preberite več
06. 05. 2024
Izziv Kdor prvi pride, prvi melje

Ob 15-letnici dobave električne energije smo pripravili izziv, s katerim si lahko naši odjemalci pridobijo 15 € popusta na računu za električno energijo.

>Preberite več
Scroll