Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Cenik za nove odjemalce

25. 02. 2022

GEN-I je edini dobavitelj električne energije in zemeljskega plina, ki se je konec preteklega leta zavezal, da cen za svoje gospodinjske odjemalce ne bo spreminjal do poletja 2022. Kljub energetski krizi držimo obljubo in prevzemamo skrb, da zanje ohranjamo nespremenjene cene. Verjamemo namreč, da moramo dobavitelji poskrbeti za svoje odjemalce na način, da krizo čim manj občutijo.  

V zadnjih dneh opazujemo ponovno izjemno višanje cen zemeljskega plina, ki je posledica trenutnega nestabilnega mednarodnega dogajanja. Posledično smo primorani uvesti cenik za nove odjemalce in tako prilagoditi cene zemeljskega plina razmeram na mednarodnih trgih. Kljub temu, da so cene za nove odjemalce višje, pa se bomo v GEN-I tudi v prihodnje trudili za ugodne cene energentov in zadovoljstvo naših strank.  

Novice

27. 11. 2023
Obvestilo o regulaciji cen električne energije in oprostitvi plačila prispevka OVE in SPTE

V veljavo stopata Uredba, po kateri bo 90 % porabljenih mesečnih količin električne energije ostalo reguliranih, preostalih 10 % bo poračunanih po ceniku, in Uredba o oprostitvi plačevanja prispevka OVE in SPTE.

>Preberite več
27. 11. 2023
Nova cena tarife za samooskrbo za gospodinjske odjemalce

S 1. 1. 2024 stopijo v veljavo sprememba cene tarife električne energije na rednem ceniku Redni cenik električne energije za samooskrbo gospodinjskih odjemalcev.

>Preberite več
27. 11. 2023
Nove cene tarif električne energije za gospodinjske odjemalce

S 1. 1. 2024 se spreminjajo cene tarif električne energije in pogoji na rednem ceniku za gospodinjske odjemalce z nazivom Redni cenik električne energije za gospodinjske odjemalce.

>Preberite več
Scroll