Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek - petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Pametna energija

Cenik za nove odjemalce

25. 02. 2022

GEN-I je edini dobavitelj električne energije in zemeljskega plina, ki se je konec preteklega leta zavezal, da cen za svoje gospodinjske odjemalce ne bo spreminjal do poletja 2022. Kljub energetski krizi držimo obljubo in prevzemamo skrb, da zanje ohranjamo nespremenjene cene. Verjamemo namreč, da moramo dobavitelji poskrbeti za svoje odjemalce na način, da krizo čim manj občutijo.  

V zadnjih dneh opazujemo ponovno izjemno višanje cen zemeljskega plina, ki je posledica trenutnega nestabilnega mednarodnega dogajanja. Posledično smo primorani uvesti cenik za nove odjemalce in tako prilagoditi cene zemeljskega plina razmeram na mednarodnih trgih. Kljub temu, da so cene za nove odjemalce višje, pa se bomo v GEN-I tudi v prihodnje trudili za ugodne cene energentov in zadovoljstvo naših strank.  

Novice

31. 01. 2023
Znani so prvi prihranki za varčevanje z energijo

Skupaj z našimi zvestimi gospodinjskimi odjemalci smo zmanjšali porabo električne energije za 3 % in zemeljskega plina za 22 %.

>Preberite več
24. 01. 2023
V GEN-I smo del projekta »EV4EU«

S sodelovanjem v projektu aktivno prispevamo k razvoju naprednega polnjenja in praznjenja električnih vozil.

>Preberite več
01. 01. 2023
V sodelovanju z občino do domače elektrike iz sončnega vira

V sodelovanju z občino Ajdovščina smo izpeljali še en uspešen projekt, s katerimi utiramo pot zeleni preobrazbi.

>Preberite več
Gradient Top
Gradient Bottom
Scroll