Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Cenik za nove odjemalce

25. 02. 2022

GEN-I je edini dobavitelj električne energije in zemeljskega plina, ki se je konec preteklega leta zavezal, da cen za svoje gospodinjske odjemalce ne bo spreminjal do poletja 2022. Kljub energetski krizi držimo obljubo in prevzemamo skrb, da zanje ohranjamo nespremenjene cene. Verjamemo namreč, da moramo dobavitelji poskrbeti za svoje odjemalce na način, da krizo čim manj občutijo.  

V zadnjih dneh opazujemo ponovno izjemno višanje cen zemeljskega plina, ki je posledica trenutnega nestabilnega mednarodnega dogajanja. Posledično smo primorani uvesti cenik za nove odjemalce in tako prilagoditi cene zemeljskega plina razmeram na mednarodnih trgih. Kljub temu, da so cene za nove odjemalce višje, pa se bomo v GEN-I tudi v prihodnje trudili za ugodne cene energentov in zadovoljstvo naših strank.  

Novice

05. 07. 2024
Omrežnina 2024: Spremembe, ki jih prinaša nov način obračunavanja omrežnine

Preberite, katere ključne spremembe prinaša nov način obračunavanja omrežnine in kako se bo zaradi tega spremenil vaš račun za električno energijo.

>Preberite več
04. 07. 2024
Lokalne sončne skupnosti – rešitev, kjer zmagujejo vsi

Lokalne sončne skupnosti prinašajo v časih, ko energetski trg pretresajo številne spremembe, povsem novo rešitev obvladovanja stroškov električne energije.

>Preberite več
28. 06. 2024
Podaljšanje roka za prijavo na Trajnostni razpis

Organizacije lahko oddajo prijavo na trajnostni razpis do 10. 7. 2024.

>Preberite več
Scroll