Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

GEN-I Div-ee-ap je zmagovalen projekt vrha inovativnih v energetiki

18. 10. 2021

V GEN-I smo že večkrat dokazali, da so inovativni pristopi prava pot do uspešnega poslovanja na eni strani in zadovoljnih strank ter poslovnih partnerjev na drugi. Vse bolj je jasno tudi, da lahko z inovacijami pomembno prispevamo k varovanju okolja. 

Prav slednje je tudi eden od ciljev projekta »E-mobilnost«, v katerega smo se povezala slovenska visokotehnološka podjetja. Cilj projekta, ki je podprt s sredstvi Evropskega sklada za regionalni razvoj, je razvoj pametnih tehnologij, ki bodo omogočile odpravo težav, ki nastajajo ob sočasnem polnjenju električnih vozil. V okviru projekta je naša razvojna ekipa razvila aplikacijo Div-ee-ap, ki že žanje uspehe. Na 13. vrhu inovativnih v energetiki se je uvrstila na prvo mesto med prijavljenimi rešitvami. 

Div-ee-ap je rešitev, ki omogoča enostavno deljenje polnilne infrastrukture za e-vozila prek posebej zasnovane platforme. Uporabnik lahko z aplikacijo drugim voznikom omogoči brezplačno ali plačljivo souporabo svoje polnilne postaje. Rešitev že deluje v podjetju Ocean Orchids in na domovih njihovih zaposlenih kot demo lokaciji demonstracijskega projekta. 

Ekipa GEN-I je na projektu delala več kot leto dni, na koncu pa je bil trud poplačan tako z uspešnim zaključkom projekta kot s prejeto nagrado. 

Novice

25. 04. 2024
Akcijski cenik Preprosto ugodni plin 2024

Za gospodnijske odjemalce zemeljskega plina smo oblikovali akcijski cenik, ki vam zagotavlja ugodne cene plina.

>Preberite več
15. 04. 2024
Začetek ponudbe zelenih obveznic GE03

Družba GEN-I, d.o.o., je povabljenim vlagateljem poslala ponudbo za vpis zelenih obveznic.

>Preberite več
22. 03. 2024
15 let pametne energije:
od Poceni elektrike do vodilnega promotorja zelene preobrazbe

Letos praznujemo 15 let zanesljivega partnerstva na področju dobave električne energije gospodinjskim in malim poslovnim odjemalcem.

>Preberite več
Scroll