Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

GEN-I, d.o.o., ponovno uspešno izdal 12-mesečne komercialne zapise v skupni nominalni vrednosti 30 mio EUR

28. 06. 2021

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., in Zakona o trgu finančnih instrumentov družba GEN-I, d.o.o., objavlja naslednje sporočilo:  

Družba GEN-I, d.o.o., objavlja informacijo, da je uspešno zaključila prodajo instrumentov denarnega trga – 360-dnevnih komercialnih zapisov z oznako GEN10 v skupni nominalni vrednosti 30 milijonov EUR. Izdaja je bila s strani investitorjev ponovno odlično sprejeta, saj je družba s strani zainteresiranih vlagateljev prejela zavezujoče ponudbe v rekordno visoki vrednosti skoraj 60 milijonov EUR.  

Namen izdaje komercialnih zapisov je financiranje obratnega kapitala izdajatelja in razpršitev strukture virov kratkoročnega financiranja v primerjavi z bančnim kreditiranjem.  

V prvi prodaji je celotno izdajo komercialnih zapisov vpisalo 43 investitorjev. Po opravljenem vpisu in vplačilu so bili komercialni zapisi izdani v nematerializirani obliki ter vpisani v centralni register nematerializiranih vrednostnih papirjev, ki se vodi pri KDD – Centralna klirinško depotna družba, d.d. – z oznako GEN10 in ISIN SI0032502914. Obrestna mera komercialnega zapisa znaša 0,85 % letno. S komercialnimi zapisi se bo trgovalo na organiziranem trgu Ljubljanske borze vrednostnih papirjev, d.d., Ljubljana, in sicer na segmentu Trg obveznic - Instrumenti denarnega trga - Komercialni zapisi. Pred začetkom trgovanja objavljamo Predstavitveni dokument ob uvrstitvi komercialnih zapisov družbe GEN-I, d.o.o.  

Komercialni zapisi so bili izdani v okviru postopka javne ponudbe, za katero ni potrebno uporabiti pravil o objavi prospekta ter drugih pravil v zvezi s ponudbo vrednostnih papirjev javnosti, kakor jih predpisuje ZTFI v 2. poglavju.  

Nova KBM, d.d., je opravljala za izdajatelja vse storitve ter aktivnosti organizacije in izvedbe prve prodaje komercialnih zapisov, izdaje komercialnih zapisov v nematerializirani obliki z vpisom v centralni register KDD ter uvrstitve komercialnih zapisov na organiziran trg, ki bo izvedena v prihodnjih dneh.  

Informacije, ki jih vsebuje objava, bodo na voljo na spletni strani družbe GEN-I, d.o.o., http://www.gen-i.si/, najmanj 5 let od datuma objave.  

Uprava družbe GEN-I, d.o.o. 

Datum: 28. 6. 2021

Novice

26. 04. 2024
Podaljšanje pristopa k akciji "Brezskrbna rešitev za podjetne do 31. 12. 2026"

Mali poslovni odjemalci lahko k akcijskemu ceniku "Brezskrbna rešitev za podjetne do 31. 12. 2026" pristopijo vse do 26. 6. 2024.

>Preberite več
26. 04. 2024
Objava informacije o novi izdaji zelenih obveznic

Družba obvešča javnost, da je izdala 5-letne zelene obveznice z oznako GE03.

>Preberite več
25. 04. 2024
Akcijski cenik Preprosto ugodni plin 2024

Za gospodnijske odjemalce zemeljskega plina smo oblikovali akcijski cenik, ki vam zagotavlja ugodne cene plina.

>Preberite več
Scroll