Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Pametna energija

GEN-I partner projekta "Demo Pilot Turizem 4.0"

06. 01. 2020

Projekt "Demo Pilot Turizem 4.0" povezuje in združuje slovenske turistične deležnike ter visokotehnološka podjetja z namenom, da ob vzajemnem sodelovanju prepoznajo in poenotijo razpršene ideje, izkušnje, znanja in ekspertizo ter jih na višji ravni povežejo v skupni celovit produkt "Turizem 4.0", ki bo Slovenijo pozicioniral kot eno vodilnih svetovnih destinacij in vzorčnih okolij na področju razvoja trajnostnega turizma.

Projekt "Turizem 4.0", ki je v skladu s strategijo "Industrije 4.0", bo z inovacijami, znanjem, tehnologijo in ustvarjalnostjo preoblikoval današnjo turistično industrijo v vrednostno gospodarstvo. Projekt je osredotočen na uporabnika (Turista+), ki bo s svojim znanjem, pričakovanji in izkušnjami pomagal so-ustvarjati nove storitve in izdelke v turističnem sektorju z namenom nenehnega izboljševanja kakovosti doživetij. Namen projekta je razumeti procesne in tehnološke potrebe deležnikov turističnega gospodarstva in identificirati možnosti oblikovanja bolj sodelovalnega turističnega gospodarstva.

Cilj projekta je razvoj celovitega poslovno inovativnega okolja "Turizem 4.0", ki bo turističnemu gospodarstvu omogočil nadgradnjo interakcije med gostom in ponudniki turističnih storitev ter ponudil nove produkte "T 4.0", ki temeljijo na željah in pričakovanjih gosta. Gre za edinstveno rešitev s podporo omogočitvenih tehnologij "Industrije 4.0" na področju trajnostnega turizma v svetu.

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj: www.eu-skladi.si in Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo: www.mgrt.gov.si, v višini 3.953.091,86 EUR.

 

Novice

07. 03. 2023
Obvestilo v zvezi s spremembo splošnih pogodbenih pogojev

S 1. 5. 2023 začneta veljati naslednji spremembi Splošnih pogojev družbe GEN-I za dobavo zemeljskega plina odjemalcem, priključenim na distribucijsko omrežje zemeljskega plina v odjemnih skupinah od vključno CDK1 do vključno CDK8.

>Preberite več
31. 01. 2023
Znani so prvi prihranki za varčevanje z energijo

Skupaj z našimi zvestimi gospodinjskimi odjemalci smo zmanjšali porabo električne energije za 3 % in zemeljskega plina za 22 %.

>Preberite več
24. 01. 2023
V GEN-I smo del projekta »EV4EU«

S sodelovanjem v projektu aktivno prispevamo k razvoju naprednega polnjenja in praznjenja električnih vozil.

>Preberite več
Gradient Top
Gradient Bottom
Scroll