Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

GEN-I ponovno prevzel primat pri oskrbi z električno energijo v Sloveniji

28. 04. 2020

»Zaupanje je temelj za partnerstvo. Naši uporabniki vedo, da so vedno na prvem mestu,« je prevzem prvega mesta med tržnimi deleži dobaviteljev na maloprodajnem trgu komentiral dr. Robert Golob, predsednik uprave GEN-I.

GEN-I je največji dobavitelj električne energije na domačem trgu. Med vsemi je lani prodal največ električne energije končnim odjemalcem. Dosegel je največji, 18-odstotni delež na celotnem maloprodajnem trgu in tako po letu 2017 spet prevzel vodilni položaj.

GEN-I že četrto leto zapored ostaja krepko na prvem mestu tudi pri prodaji gospodinjskim odjemalcem, kjer ima 24,6-odstotni tržni delež. Podatki o tržnih deležih na maloprodajnem trgu, ki jih je objavilo Ministrstvo RS za infrastrukturo, dokazujejo, da se zaupanje potrošnikov v GEN-I povečuje, njegov položaj na trgu pa krepi. »Zaupanje je temelj za partnerstvo. Naši uporabniki vedo, da so vedno na prvem mestu. V GEN-I že več kot deset let ponujamo zanesljivo oskrbo z električno energijo po najugodnejših cenah. Tudi ob izbruhu epidemije smo kot prvi dobavitelj cene električne energije takoj znižali za 15 odstotkov, zaradi česar smo danes z naskokom najugodnejši dobavitelj,« je dejal dr. Robert Golob, predsednik uprave GEN-I. Vsi odjemalci so znižane račune prejeli že za marec.

Marca je bil GEN-I ponovno izbran za najbolj zaupanja vredno blagovno znamko med ponudniki električne energije. Priznanje Trusted Brand 2020, ki ga je prejelo v eni od največjih evropskih potrošniških raziskav, je že sedmo, ki ga je GEN-I prejel kot zmagovalec med dobavitelji elektrike v Sloveniji.

Poleg tega, da je GEN-I znižal cene za 15 % v času vladnih ukrepov, ostaja najcenejši tudi po obdobju znižanja cen. Tukaj primerjava rednih cenikov med največjimi dobaviteljev po obdobju znižanih cen.

Novice

15. 04. 2024
Začetek ponudbe zelenih obveznic GE03

Družba GEN-I, d.o.o., je povabljenim vlagateljem poslala ponudbo za vpis zelenih obveznic.

>Preberite več
22. 03. 2024
15 let pametne energije:
od Poceni elektrike do vodilnega promotorja zelene preobrazbe

Letos praznujemo 15 let zanesljivega partnerstva na področju dobave električne energije gospodinjskim in malim poslovnim odjemalcem.

>Preberite več
14. 03. 2024
Namera izdaje nove zelene obveznice

Družba GEN-I, d.o.o., preučuje možnost izdaje zelene obveznice v drugem kvartalu leta 2024.

>Preberite več
Scroll