Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
PON - SOB: od 8.00 do 20.00 Nedelja in prazniki: zaprto
Pametna energija

GEN-I prejel priznanje za najuglednejšega delodajalca v panogi

31. 12. 2000

Skupina GEN-I je v sklopu projekta »Ugledni delodajalec 2018«, ki ga že osmo leto zapored organizira največji zaposlitveni portal MojeDelo.com, prejela priznanje za najuglednejšega delodajalca v panogi energetika in elektro industrija. V raziskavi je sodelovalo več kot 13.000 anketirancev, ki so po različnih kriterijih ocenjevali ugled posameznih slovenskih podjetij.

Priznanje je na slavnostni prireditvi na Brdu pri Kranju prejela Mojca Kert, svetovalka uprave Skupine GEN-I.

Skupina GEN-I se že od ustanovitve leta 2004 uvršča med najbolj inovativne in hitro rastoče akterje na evropskem energetskem trgu. Z delovanjem v več kot 20 evropskih državah, s 14 hčerinskimi družbami in skoraj 400 zaposlenimi strokovnjaki lahko partnerjem ponudi najbolj napredne storitve na področju trgovanja, prodaje in odkupa energentov ter samooskrbe z električno energijo, kar dokazujejo tudi številna priznanja. 

Z namenom uresničevanje naših poslovnih načrtov soustvarjamo delovno okolje, ki zaposlenim nudi možnosti in priložnosti za razvoj lastnih potencialov in organizacijsko kulturo, ki sloni na naših temeljnih vrednotah: spoštovanje, odgovornost, predanost, vključenost in prilagodljivost. V GEN-I se zavedamo dejstva, da so zaposleni naša največja vrednost, saj kreirajo identiteto podjetja, način delovanja podjetja ter končne rezultate, kar potrjuje tudi prejeto priznanje za najuglednejšega delodajalca v panogi.

Dr. Robert Golob, predsednik uprave Skupine GEN-I: »Prepričani smo, da so zaposleni naša najbolj dragocena dobrina. Vanje ne vlagamo zgolj z vidika financ, temveč predvsem na način, da jim zagotovimo priložnosti in možnosti razvijanja lastnih potencialov. Prav tako jim omogočamo vrhunsko vodstveno podporo pri uresničevanju ciljev, ki si jih zadajo.«

 

Novice

28. 06. 2022
Kljub spremembi cen ostajamo najugodnejši dobavitelj

GEN-I smo bili kljub ekstremni situaciji na trgu edino energetsko podjetje, ki se je odločilo pred vplivom energetske krize zavarovati svoje odjemalce.

>Preberite več
28. 06. 2022
Obvestilo o uveljavitvi novih cen tarif električne energije na Rednem ceniku električne energije za gospodinjske odjemalce

S 1. 8. 2022 stopijo v veljavo nove cene tarif električne energije na Rednem ceniku električne energije za gospodinjske odjemalce.

>Preberite več
28. 06. 2022
Obvestilo o spremembi (cene tarif električne energije akcijskega cenika) Vsebine in pogojev za sodelovanje v akciji »Sonce za toplotne črpalke«

S 1. 8. 2022 stopi v veljavo sprememba Vsebine in pogojev za sodelovanje v akciji »Sonce za toplotne črpalke«.

>Preberite več
Gradient Top
Gradient Bottom