Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

GEN-I se širi na nove trge in zaposluje!

16. 05. 2024

Skupina GEN-I se širi na globalne trge, tudi izven Evrope, in osvaja industrijo 4.0. Za dosego ambicioznih ciljev odpira GEN-I nova delovna mesta v eni od najbolj atraktivnih panog sodobnega časa: področju trgovanja. Trgovanje je eden izmed stebrov GEN-I, z njim so prisotni v 22 državah in trenutno obvladujejo še 16 hčerinskih družb, kar jih uvršča med vodilna podjetja v elektroenergetski panogi.

Zahvaljujoč napredni analitiki in interno razvitim orodjem ekipa trgovcev utrjuje svoj položaj na vrhu najprodornejših trgovcev v Evropi. Kot pomemben in zaupanja vreden igralec je GEN-I prepoznan v najširšem mednarodnem okolju in že dolga leta zaseda sam vrh prestižne globalne lestvice »Energy Risk Commodity Rankings«. Algoritemsko trgovanje ter inovativni pristopi za upravljanje na visoko volatilnih trgih energentov so le del aktivnosti, ki prispevajo k odličnosti.

Z novimi vlaganji v najnaprednejše storitve zelene preobrazbe energetike si GEN-I postavlja nove cilje na globalnih trgih. Kot navdihujoča in hitro rastoča stebra poslovanja izpostavljajo upravljanje in optimizacijo prožnih virov energije (to so npr. baterijski hranilniki, sončne elektrarne …) ter izgradnjo portfelja »PPA« pogodb, s katerimi omogočajo vstop na trg novim proizvodnim virom energije iz obnovljivih virov po JV regiji in širše po centralni Evropi.

Zdaj GEN-I ponuja priložnost tistim, ki jih zanima razvoj poslovanja izven meja Evrope, ter vsem, ki bi želeli biti med pionirji upravljanja naprednih energetskih sistemov in industrije 4.0.

Preberi si več o področju trgovanja in se prijavi na odprta delovna mesta:

Novice

22. 05. 2024
Trajnostni razpis

Sprejemamo prijave za trajnostne projekte, ki jih bomo (so)financirali in bodo pozitivno vplivali na družbo in okolje. Skupna vrednost razpisa znaša 100.000 €.

>Preberite več
06. 05. 2024
Izziv Kdor prvi pride, prvi melje

Ob 15-letnici dobave električne energije smo pripravili izziv, s katerim si lahko naši odjemalci pridobijo 15 € popusta na računu za električno energijo.

>Preberite več
26. 04. 2024
Podaljšanje pristopa k akciji "Brezskrbna rešitev za podjetne do 31. 12. 2026"

Mali poslovni odjemalci lahko k akcijskemu ceniku "Brezskrbna rešitev za podjetne do 31. 12. 2026" pristopijo vse do 26. 6. 2024.

>Preberite več
Scroll