Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

GEN-I se širi na nove trge in zaposluje!

16. 05. 2024

Skupina GEN-I se širi na globalne trge, tudi izven Evrope, in osvaja industrijo 4.0. Za dosego ambicioznih ciljev odpira GEN-I nova delovna mesta v eni od najbolj atraktivnih panog sodobnega časa: področju trgovanja. Trgovanje je eden izmed stebrov GEN-I, z njim so prisotni v 22 državah in trenutno obvladujejo še 16 hčerinskih družb, kar jih uvršča med vodilna podjetja v elektroenergetski panogi.

Zahvaljujoč napredni analitiki in interno razvitim orodjem ekipa trgovcev utrjuje svoj položaj na vrhu najprodornejših trgovcev v Evropi. Kot pomemben in zaupanja vreden igralec je GEN-I prepoznan v najširšem mednarodnem okolju in že dolga leta zaseda sam vrh prestižne globalne lestvice »Energy Risk Commodity Rankings«. Algoritemsko trgovanje ter inovativni pristopi za upravljanje na visoko volatilnih trgih energentov so le del aktivnosti, ki prispevajo k odličnosti.

Z novimi vlaganji v najnaprednejše storitve zelene preobrazbe energetike si GEN-I postavlja nove cilje na globalnih trgih. Kot navdihujoča in hitro rastoča stebra poslovanja izpostavljajo upravljanje in optimizacijo prožnih virov energije (to so npr. baterijski hranilniki, sončne elektrarne …) ter izgradnjo portfelja »PPA« pogodb, s katerimi omogočajo vstop na trg novim proizvodnim virom energije iz obnovljivih virov po JV regiji in širše po centralni Evropi.

Zdaj GEN-I ponuja priložnost tistim, ki jih zanima razvoj poslovanja izven meja Evrope, ter vsem, ki bi želeli biti med pionirji upravljanja naprednih energetskih sistemov in industrije 4.0.

Preberi si več o področju trgovanja in se prijavi na odprta delovna mesta:

Novice

05. 07. 2024
Omrežnina 2024: Spremembe, ki jih prinaša nov način obračunavanja omrežnine

Preberite, katere ključne spremembe prinaša nov način obračunavanja omrežnine in kako se bo zaradi tega spremenil vaš račun za električno energijo.

>Preberite več
04. 07. 2024
Lokalne sončne skupnosti – rešitev, kjer zmagujejo vsi

Lokalne sončne skupnosti prinašajo v časih, ko energetski trg pretresajo številne spremembe, povsem novo rešitev obvladovanja stroškov električne energije.

>Preberite več
28. 06. 2024
Podaljšanje roka za prijavo na Trajnostni razpis

Organizacije lahko oddajo prijavo na trajnostni razpis do 10. 7. 2024.

>Preberite več
Scroll