Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek - petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Pametna energija

Matej Malenšek, Sodelavec za razvoj energetskih storitev

05. 04. 2022

Kako izgleda tvoj vsakdanjik na GEN-I?

V času dela od doma se s sodelavci zjutraj dobimo na virtualni kavi, da se sproščeno pogovorimo in predebatiramo o izzivih, ki nas čakajo v tekočem dnevu.

Trenutno sem osredotočen na vodenje razvojno-demonstracijskega projekta, na katerem poleg Gen-I (vodilni partner), sodeluje še sedem partnerskih podjetij iz Slovenije. Glavni cilj projekta je omogočanje polnjenja večjega števila električnih vozil brez preobremenjevanja obstoječega elektro-energetskega omrežja. V ta namen bomo na demonstracijski lokaciji postavili polnilno infrastrukturo, sončno elektrarno, vzpostavili napreden sistem za registracijo uporabnikov, ter zajem in procesiranje podatkov. Ob prehodu projekta iz razvojne v pilotno fazo največ časa namenim koordinaciji, nadzoru izvedbe del, dogovorom s partnerji in zunanjimi izvajalci, pripravi dokumentacije in časovnih načrtov.

Foto: Erazem Gliha

Pri katerih nalogah najbolj uživaš?

Najbolj so mi všeč naloge, pri katerih je rešitev sprva zapletena in je potrebno ubrati nek nov pristop. Takrat do izraza pridejo iznajdljivost posameznika ter znanje in izkušnje ekipe. Tudi zadovoljstvo ob uspešnem zaključku naloge je bistveno večje.

Si tudi aktiven član Športnega društva GEN-I, ki sodelavce v GEN-I povezuje v bolj neformalnem kontekstu. Katerih aktivnosti v okviru ŠD GEN-I se udeležuješ?

Športno društvo nam omogoča širok izbor aktivnosti, predsednik društva, Robert Vilhar, pa nas vedno vzpodbuja in z vodji sekcij poskrbi za odlično organizacijo dogodkov. V sproščenem vzdušju lahko bolje spoznaš sodelavce, s čimer krepimo timski duh v podjetju. V okviru društva se udeležujem vadb v fitnesu, skakanja v trampolin parku, smučanja (oz. deskanja na snegu) in kolesarjenja. Udeležil sem se prvega GEN-I kolesarskega maratona iz Ljubljane v Novo Gorico, kar je bila super izkušnja.

 

Test. 

Novice

31. 01. 2023
Znani so prvi prihranki za varčevanje z energijo

Skupaj z našimi zvestimi gospodinjskimi odjemalci smo zmanjšali porabo električne energije za 3 % in zemeljskega plina za 22 %.

>Preberite več
24. 01. 2023
V GEN-I smo del projekta »EV4EU«

S sodelovanjem v projektu aktivno prispevamo k razvoju naprednega polnjenja in praznjenja električnih vozil.

>Preberite več
01. 01. 2023
V sodelovanju z občino do domače elektrike iz sončnega vira

V sodelovanju z občino Ajdovščina smo izpeljali še en uspešen projekt, s katerimi utiramo pot zeleni preobrazbi.

>Preberite več
Gradient Top
Gradient Bottom
Scroll