Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Matej Malenšek, Sodelavec za razvoj energetskih storitev

05. 04. 2022

Kako izgleda tvoj vsakdanjik na GEN-I?

V času dela od doma se s sodelavci zjutraj dobimo na virtualni kavi, da se sproščeno pogovorimo in predebatiramo o izzivih, ki nas čakajo v tekočem dnevu.

Trenutno sem osredotočen na vodenje razvojno-demonstracijskega projekta, na katerem poleg Gen-I (vodilni partner), sodeluje še sedem partnerskih podjetij iz Slovenije. Glavni cilj projekta je omogočanje polnjenja večjega števila električnih vozil brez preobremenjevanja obstoječega elektro-energetskega omrežja. V ta namen bomo na demonstracijski lokaciji postavili polnilno infrastrukturo, sončno elektrarno, vzpostavili napreden sistem za registracijo uporabnikov, ter zajem in procesiranje podatkov. Ob prehodu projekta iz razvojne v pilotno fazo največ časa namenim koordinaciji, nadzoru izvedbe del, dogovorom s partnerji in zunanjimi izvajalci, pripravi dokumentacije in časovnih načrtov.

Foto: Erazem Gliha

Pri katerih nalogah najbolj uživaš?

Najbolj so mi všeč naloge, pri katerih je rešitev sprva zapletena in je potrebno ubrati nek nov pristop. Takrat do izraza pridejo iznajdljivost posameznika ter znanje in izkušnje ekipe. Tudi zadovoljstvo ob uspešnem zaključku naloge je bistveno večje.

Si tudi aktiven član Športnega društva GEN-I, ki sodelavce v GEN-I povezuje v bolj neformalnem kontekstu. Katerih aktivnosti v okviru ŠD GEN-I se udeležuješ?

Športno društvo nam omogoča širok izbor aktivnosti, predsednik društva, Robert Vilhar, pa nas vedno vzpodbuja in z vodji sekcij poskrbi za odlično organizacijo dogodkov. V sproščenem vzdušju lahko bolje spoznaš sodelavce, s čimer krepimo timski duh v podjetju. V okviru društva se udeležujem vadb v fitnesu, skakanja v trampolin parku, smučanja (oz. deskanja na snegu) in kolesarjenja. Udeležil sem se prvega GEN-I kolesarskega maratona iz Ljubljane v Novo Gorico, kar je bila super izkušnja.

 

Test. 

Novice

14. 06. 2024
Začetek uporabe novega obračuna omrežnine je prestavljen za tri mesece

Svet Agencije za energijo je sprejel odločitev, da se začetek uporabe prenove obračuna omrežnine prestavi na 1. oktober 2024.

>Preberite več
13. 06. 2024
Akcijski cenik Ujemite mesece cenejše elektrike do začetka samooskrbe

Akcijski cenik gospodinjskim odjemalcem, ki se bodo odločili za postavitev sončne elektrarne z GEN-I Sonce, znižuje cene električne energije za kar 99,99 % . 

>Preberite več
11. 06. 2024
Z novo samooskrbno rešitvijo do več kot 1.000 € prihranka na leto 

Kot prvi na trgu ponujamo nov model samooskrbe, ki lastnikom sončnih elektrarn omogoča, da od svoje sončne elektrarne dobijo kar največ.

>Preberite več
Scroll