Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Na trdnih temeljih proti Viziji 2030

29. 06. 2021

Skupina GEN-I je v letu 2020 postavljala rekord za rekordom. Prvič v zgodovini smo ustvarili več kot 74 milijonov čistega donosa, kar je kar 27 odstotkov bolje od sicer zelo uspešnega leta 2019. Že četrto leto zapored smo ustvarili več kot dve milijardi evrov prihodkov in tako kot lani presegli 15 milijonov evrov čistega dobička. Prodali smo rekordnih 142,9 teravatnih ur energentov, kar je 71,4 odstotka več kot v letu 2019. Kapitalska ustreznost in s tem varnost poslovanja Skupine GEN-I sta na najvišji ravni doslej. 

Vse to nam je uspelo v letu, ko je globalno ekonomsko in družbeno okolje izrazito zaznamovalo spopadanje s pandemijo covid-19. S svojim znanjem, razumevanjem trga in predvsem s svojo prilagodljivostjo na spremembe smo se v Skupini GEN-I tudi tokrat odlično odzvali na nove izzive. Z bistvenim povečanjem vlaganj v kadre, digitalizacijo in razvoj zelenih produktov smo postavili trdne temelje za prihodnost in našo Vizijo 2030.  

Poslovanje Skupine GEN-I v letu 2020 podrobneje predstavljamo v Letnem poročilu 2020, objavljenem tukaj

Novice

22. 05. 2024
Trajnostni razpis

Sprejemamo prijave za trajnostne projekte, ki jih bomo (so)financirali in bodo pozitivno vplivali na družbo in okolje. Skupna vrednost razpisa znaša 100.000 €.

>Preberite več
16. 05. 2024
GEN-I se širi na nove trge in zaposluje!

S pravo energijo soustvarjamo zeleno prihodnost.

>Preberite več
06. 05. 2024
Izziv Kdor prvi pride, prvi melje

Ob 15-letnici dobave električne energije smo pripravili izziv, s katerim si lahko naši odjemalci pridobijo 15 € popusta na računu za električno energijo.

>Preberite več
Scroll