Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek - petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Pametna energija

Na trdnih temeljih proti Viziji 2030

29. 06. 2021

Skupina GEN-I je v letu 2020 postavljala rekord za rekordom. Prvič v zgodovini smo ustvarili več kot 74 milijonov čistega donosa, kar je kar 27 odstotkov bolje od sicer zelo uspešnega leta 2019. Že četrto leto zapored smo ustvarili več kot dve milijardi evrov prihodkov in tako kot lani presegli 15 milijonov evrov čistega dobička. Prodali smo rekordnih 142,9 teravatnih ur energentov, kar je 71,4 odstotka več kot v letu 2019. Kapitalska ustreznost in s tem varnost poslovanja Skupine GEN-I sta na najvišji ravni doslej. 

Vse to nam je uspelo v letu, ko je globalno ekonomsko in družbeno okolje izrazito zaznamovalo spopadanje s pandemijo covid-19. S svojim znanjem, razumevanjem trga in predvsem s svojo prilagodljivostjo na spremembe smo se v Skupini GEN-I tudi tokrat odlično odzvali na nove izzive. Z bistvenim povečanjem vlaganj v kadre, digitalizacijo in razvoj zelenih produktov smo postavili trdne temelje za prihodnost in našo Vizijo 2030.  

Poslovanje Skupine GEN-I v letu 2020 podrobneje predstavljamo v Letnem poročilu 2020, objavljenem tukaj

Novice

03. 12. 2022
Z GEN-I v zeleno prihodnost brez fosilnih goriv

Podnebna kriza je največji izziv človeštva. Če želimo obvarovati naš planet in generacijam, ki prihajajo, omogočiti življenje v čim bolj zdravem okolju, moramo ukrepati zdaj. V GEN-I se zavedamo svoje odgovornosti pri prehodu v zeleno prihodnost. Naša zaveza je brezogljična prihodnost brez fosilnih virov energije.

>Preberite več
17. 10. 2022
Prenova storitve E-mobilnost

Vse uporabnike storitve E-mobilnost z veseljem obveščamo, da bomo storitev od 1. 11. 2022 nudili v prenovljeni obliki.

>Preberite več
soncne-elektrarne-v-severni-makedoniji-2 11. 10. 2022
Naša največja sončna elektrarna je pričela s proizvodnjo

V Severni Makedoniji smo zaključili gradnjo naše največje sončne elektrarne in jo priključil na omrežje. Elektrarna s skupno močjo 17 MW bo proizvedla 25.000 MWh zelene energije, kar zadošča za oskrbo več kot 5500 gospodinjstev.

>Preberite več
Gradient Top
Gradient Bottom
Scroll