Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Naša največja sončna elektrarna je pričela s proizvodnjo

11. 10. 2022

Predsednik uprave Skupine GEN-I dr. Igor Koprivnikar je v Skopju skupaj s predsednikom vlade Republike Severne Makedonije Dimitrom Kovačevskim in ministrom za ekonomijo Kreshnikom Bekteşijem javno predstavil pričetek obratovanja trenutno največje sončne elektrarne v Severni Makedoniji. Začetek obratovanja predstavlja pomemben mejnik za širitev GEN-I na področjih izvedbe projektov velikih sončnih elektrarn in proizvodnje brezogljične električne energije ter ključni prispevek k t. i. Zelenemu scenariju Republike Severne Makedonije v skladu s Strategijo za energetski razvoj Republike Severne Makedonije.

»V teh dneh sta pomen naložb v zeleno energijo in zmanjšanje odvisnosti od fosilnih goriv očitnejša kot kdaj koli prej. Vesel sem, da GEN-I tudi v tem segmentu postaja vse bolj pomemben igralec na energetskem trgu ne samo v Sloveniji, ampak tudi v mednarodnem prostoru. Severna Makedonija je bila za nas vedno pomemben trg in s to naložbo se povezujemo še bolj. Prav tako je to pomemben mejnik za GEN-I, ker dokazuje našo voljo, da vodimo zeleno preobrazbo in zmožnosti uresničevanja obsežnih projektov obnovljivih virov energije. Hvaležni smo vsem sodelujočim, ki so pomagali, da je bil ta projekt uspešen,« je dejal dr. Igor Koprivnikar, predsednik uprave Skupine GEN-I.

Več o začetku obratovanja naše največje sončne elektrarne in odzivu predstavnikov vlade Republike Severne Makedonije na partnerski projekt si preberite v sporočilu za javnost.

Novice

14. 06. 2024
Začetek uporabe novega obračuna omrežnine je prestavljen za tri mesece

Svet Agencije za energijo je sprejel odločitev, da se začetek uporabe prenove obračuna omrežnine prestavi na 1. oktober 2024.

>Preberite več
13. 06. 2024
Akcijski cenik Ujemite mesece cenejše elektrike do začetka samooskrbe

Akcijski cenik gospodinjskim odjemalcem, ki se bodo odločili za postavitev sončne elektrarne z GEN-I Sonce, znižuje cene električne energije za kar 99,99 % . 

>Preberite več
11. 06. 2024
Z novo samooskrbno rešitvijo do več kot 1.000 € prihranka na leto 

Kot prvi na trgu ponujamo nov model samooskrbe, ki lastnikom sončnih elektrarn omogoča, da od svoje sončne elektrarne dobijo kar največ.

>Preberite več
Scroll