Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Naše cene za gospodinjske odjemalce ostajajo enake

31. 12. 2000

Z nami ste v gospodinjstvih lahko brez skrbi. Kljub ekstremni rasti cen energentov na mednarodnih trgih pri nas gospodinjskim odjemalcem ne bomo zvišali cen električne energije in zemeljskega plina. Enake bodo ostale najmanj do poletja 2022.  

Skrb za odjemalce in konkurenčne cene sta naši primarni vodili že od vstopa na trg električne energije. Naše cene tarif električne energije rednega cenika za gospodinjske odjemalce se niso zvišale že več kot sedem let. V prvem valu epidemije smo jih znižali za 15 odstotkov, tokrat, v času energetske krize, pa smo poskrbeli, da se ne bodo zvišale kljub vsesplošnim dražitvam. To nam je uspelo z učinkovitim obvladovanjem tržnih tveganj in izjemno uspešnimi nabavnimi strategijami, za katere že več let pospešeno vlagamo v napredno analitiko in digitalne procese. 

Zadnji dogodki na mednarodnih energetskih trgih kažejo, da so fosilni viri glavno gonilo rasti cen energentov, zaradi katerih se je svet znašel v energetski krizi. Le hitra zelena preobrazba energetike in pospešeno vlaganje v brezogljične vire bosta omogočila dolgoročno stabilne cene.  

V GEN-I sprejemamo svoj del odgovornosti ter za odjemalce razvijamo projekte in storitve, s katerimi si lahko zagotovijo dolgoročne prihranke in hkrati varujejo okolje. Najnovejši med njimi je Sončna skupnost GEN-I, ki bo vsakemu gospodinjstvu omogočila samooskrbo z električno energijo iz sonca, tudi tistim, ki ne morejo postaviti lastne sončne elektrarne.

 

Povezali bomo strešne površine z odjemalci širom Slovenije ter zgradili največjo samooskrbno skupnost v državi.

Vrata naše Sončne skupnosti so že odprta. Vabljeni, da se nam pridružite in izkoristite priložnost za svoj košček sonca. V Sončno skupnost GEN-I vstopite tukaj.

Novice

vasa-nova-samooskrbna-resitev 12. 02. 2024
Vaša nova samooskrbna rešitev

Izkoristite prednosti našega inovativnega modela odkupa viškov v obliki dobropisa.

>Preberite več
05. 02. 2024
Obvestilo o spremembah splošnih pogojev

S 1. 4. 2024 stopi v veljavo sprememba Splošnih pogojev družbe GEN-I, trgovanje in prodaja električne energije, d.o.o. za dobavo električne energija gospodinjskim odjemalcem.

>Preberite več
15. 01. 2024
Podaljšanje pristopa k akciji Zagotovljena cena električne energije do 31. 12. 2026

Mali poslovni odjemalci lahko k akcijskemu ceniku Zagotovljena cena električne energije do 31. 12. 2026 pristopijo vse do 15. 2. 2024.

>Preberite več
Scroll