Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Naše cene za gospodinjske odjemalce ostajajo enake

31. 12. 2000

Z nami ste v gospodinjstvih lahko brez skrbi. Kljub ekstremni rasti cen energentov na mednarodnih trgih pri nas gospodinjskim odjemalcem ne bomo zvišali cen električne energije in zemeljskega plina. Enake bodo ostale najmanj do poletja 2022.  

Skrb za odjemalce in konkurenčne cene sta naši primarni vodili že od vstopa na trg električne energije. Naše cene tarif električne energije rednega cenika za gospodinjske odjemalce se niso zvišale že več kot sedem let. V prvem valu epidemije smo jih znižali za 15 odstotkov, tokrat, v času energetske krize, pa smo poskrbeli, da se ne bodo zvišale kljub vsesplošnim dražitvam. To nam je uspelo z učinkovitim obvladovanjem tržnih tveganj in izjemno uspešnimi nabavnimi strategijami, za katere že več let pospešeno vlagamo v napredno analitiko in digitalne procese. 

Zadnji dogodki na mednarodnih energetskih trgih kažejo, da so fosilni viri glavno gonilo rasti cen energentov, zaradi katerih se je svet znašel v energetski krizi. Le hitra zelena preobrazba energetike in pospešeno vlaganje v brezogljične vire bosta omogočila dolgoročno stabilne cene.  

V GEN-I sprejemamo svoj del odgovornosti ter za odjemalce razvijamo projekte in storitve, s katerimi si lahko zagotovijo dolgoročne prihranke in hkrati varujejo okolje. Najnovejši med njimi je Sončna skupnost GEN-I, ki bo vsakemu gospodinjstvu omogočila samooskrbo z električno energijo iz sonca, tudi tistim, ki ne morejo postaviti lastne sončne elektrarne.

 

Povezali bomo strešne površine z odjemalci širom Slovenije ter zgradili največjo samooskrbno skupnost v državi.

Vrata naše Sončne skupnosti so že odprta. Vabljeni, da se nam pridružite in izkoristite priložnost za svoj košček sonca. V Sončno skupnost GEN-I vstopite tukaj.

Novice

14. 06. 2024
Začetek uporabe novega obračuna omrežnine je prestavljen za tri mesece

Svet Agencije za energijo je sprejel odločitev, da se začetek uporabe prenove obračuna omrežnine prestavi na 1. oktober 2024.

>Preberite več
13. 06. 2024
Akcijski cenik Ujemite mesece cenejše elektrike do začetka samooskrbe

Akcijski cenik gospodinjskim odjemalcem, ki se bodo odločili za postavitev sončne elektrarne z GEN-I Sonce, znižuje cene električne energije za kar 99,99 % . 

>Preberite več
11. 06. 2024
Z novo samooskrbno rešitvijo do več kot 1.000 € prihranka na leto 

Kot prvi na trgu ponujamo nov model samooskrbe, ki lastnikom sončnih elektrarn omogoča, da od svoje sončne elektrarne dobijo kar največ.

>Preberite več
Scroll