Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek - petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Pametna energija

Naše cene za gospodinjske odjemalce ostajajo enake

31. 12. 2000

Z nami ste v gospodinjstvih lahko brez skrbi. Kljub ekstremni rasti cen energentov na mednarodnih trgih pri nas gospodinjskim odjemalcem ne bomo zvišali cen električne energije in zemeljskega plina. Enake bodo ostale najmanj do poletja 2022.  

Skrb za odjemalce in konkurenčne cene sta naši primarni vodili že od vstopa na trg električne energije. Naše cene tarif električne energije rednega cenika za gospodinjske odjemalce se niso zvišale že več kot sedem let. V prvem valu epidemije smo jih znižali za 15 odstotkov, tokrat, v času energetske krize, pa smo poskrbeli, da se ne bodo zvišale kljub vsesplošnim dražitvam. To nam je uspelo z učinkovitim obvladovanjem tržnih tveganj in izjemno uspešnimi nabavnimi strategijami, za katere že več let pospešeno vlagamo v napredno analitiko in digitalne procese. 

Zadnji dogodki na mednarodnih energetskih trgih kažejo, da so fosilni viri glavno gonilo rasti cen energentov, zaradi katerih se je svet znašel v energetski krizi. Le hitra zelena preobrazba energetike in pospešeno vlaganje v brezogljične vire bosta omogočila dolgoročno stabilne cene.  

V GEN-I sprejemamo svoj del odgovornosti ter za odjemalce razvijamo projekte in storitve, s katerimi si lahko zagotovijo dolgoročne prihranke in hkrati varujejo okolje. Najnovejši med njimi je Sončna skupnost GEN-I, ki bo vsakemu gospodinjstvu omogočila samooskrbo z električno energijo iz sonca, tudi tistim, ki ne morejo postaviti lastne sončne elektrarne.

 

Povezali bomo strešne površine z odjemalci širom Slovenije ter zgradili največjo samooskrbno skupnost v državi.

Vrata naše Sončne skupnosti so že odprta. Vabljeni, da se nam pridružite in izkoristite priložnost za svoj košček sonca. V Sončno skupnost GEN-I vstopite tukaj.

Novice

03. 12. 2022
Z GEN-I v zeleno prihodnost brez fosilnih goriv

Podnebna kriza je največji izziv človeštva. Če želimo obvarovati naš planet in generacijam, ki prihajajo, omogočiti življenje v čim bolj zdravem okolju, moramo ukrepati zdaj. V GEN-I se zavedamo svoje odgovornosti pri prehodu v zeleno prihodnost. Naša zaveza je brezogljična prihodnost brez fosilnih virov energije.

>Preberite več
17. 10. 2022
Prenova storitve E-mobilnost

Vse uporabnike storitve E-mobilnost z veseljem obveščamo, da bomo storitev od 1. 11. 2022 nudili v prenovljeni obliki.

>Preberite več
soncne-elektrarne-v-severni-makedoniji-2 11. 10. 2022
Naša največja sončna elektrarna je pričela s proizvodnjo

V Severni Makedoniji smo zaključili gradnjo naše največje sončne elektrarne in jo priključil na omrežje. Elektrarna s skupno močjo 17 MW bo proizvedla 25.000 MWh zelene energije, kar zadošča za oskrbo več kot 5500 gospodinjstev.

>Preberite več
Gradient Top
Gradient Bottom
Scroll