Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Nov portal Moj GEN-I za popolno podporo odjemalcem

14. 05. 2020

Naš spletni portal za podporo uporabnikom piše novo zgodbo. V njeno središče smo s pomočjo digitalnih in analitičnih rešitev postavili izkušnjo naših odjemalcev. Na enem mestu, dostopnem kadar koli in od kjer koli, jim ponujamo vse, kar potrebujejo za hiter in enostaven pregled ter urejanje storitev, ki jim jih zagotavljamo in nudimo.

Vsaka naša stranka ima na novem portalu posebno mesto, ki smo ga opremili z napredno tehnologijo in s pripomočki za pregleden dostop do podatkov o sklenjenih pogodbah, merilnih mestih in računih ter do grafičnih prikazov porabe elektrike oziroma zemeljskega plina.

Naši odjemalci lahko na portalu z enim klikom določijo, v kakšni obliki želijo prejemati račun, oddajo števčno stanje, urejajo spremembe na merilnem mestu zase, za družinske člane ali drugo pooblaščeno osebo, preverjajo stanje veljavnih akcij in naša aktualna obvestila, spremljajo stroške porabe in prejemajo nasvete, kako lahko tudi sami prispevajo k manjši porabi elektrike oziroma zemeljskega plina in nižjim stroškom.

K odkrivanju, kaj vse smo še dodali med posodobitve portala, vabi tudi sama podoba portala. Vanjo smo med drugim vključili možnost podeljevanja pooblastil in spletno podporo uporabnikom, s katero bomo z veseljem odgovorili na zastavljena vprašanja, rešili morebitno težavo ali poiskali najboljšo rešitev.

Prikaz informacij si lahko vsak uporabnik prilagodi po svojih željah. Ker je portal zasnovan tako, da ga lahko stalno bogatimo z novimi vsebinami in dodatnimi možnostmi za uporabnike, pa je podoba, ki jo predstavljamo v tem trenutku, le začetek nove zgodbe, ki jo pišemo za naše odjemalce in skupaj z njimi.

Vabljeni na moj.gen-i.si!

Novice

14. 06. 2024
Začetek uporabe novega obračuna omrežnine je prestavljen za tri mesece

Svet Agencije za energijo je sprejel odločitev, da se začetek uporabe prenove obračuna omrežnine prestavi na 1. oktober 2024.

>Preberite več
13. 06. 2024
Akcijski cenik Ujemite mesece cenejše elektrike do začetka samooskrbe

Akcijski cenik gospodinjskim odjemalcem, ki se bodo odločili za postavitev sončne elektrarne z GEN-I Sonce, znižuje cene električne energije za kar 99,99 % . 

>Preberite več
11. 06. 2024
Z novo samooskrbno rešitvijo do več kot 1.000 € prihranka na leto 

Kot prvi na trgu ponujamo nov model samooskrbe, ki lastnikom sončnih elektrarn omogoča, da od svoje sončne elektrarne dobijo kar največ.

>Preberite več
Scroll