Hamburger
Icon Omrežnina Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Omrežnina

Oktobra 2024 je stopil v veljavo nov način obračunavanja energije. Preberite si več o spremembah, ki jih prinaša.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Paket Pametna samooskrba – do 60 % nižje položnice za elektriko

22. 10. 2024

V GEN-I smo prisluhnili izzivom strank in po koncu NET meteringa zasnovali inovativen paket, ki omogoča izjemne prihranke pri oskrbi z energijo.

Kombinacija visoko kakovostne sončne elektrarne, hranilnika energije, oskrbe z energijo, odkupa presežno proizvedene energije in naprednega upravljanja hranilnika energije vam omogoča, da boste letno pri oskrbi z energijo plačali do 60 % manj. Tako vam omogočamo vstop na pot energetske neodvisnosti.

Uporabite kalkulator na spletni strani GEN-I Sonce in se takoj prepričajte o prihrankih s paketom Pametna samooskrba.

 

Pametno upravljanje z vašim baterijskim hranilnikom

Z lastno sončno elektrarno in hranilnikom že sedaj dosežete visoko stopnjo samooskrbe z energijo, mi pa ponujamo še več, t.j. pametno upravljanje vašega hranilnika energije, ki vam zagotovi fiksni mesečni popust, ne glede na zunanje vremenske in razmere na trgu.

Poleg tega odkupujemo vašo presežno proizvedeno energijo, za izgradnjo sončne elektrarne s hranilnikom pa ponujamo brezobrestno odplačevanje.

> Preberite več o delovanju paketa Pametna samooskrba

 

3 sheme brezobrestnega odplačevanja

Z lastno udeležbo v 5 letih najhitreje odplačajte kredit, pri čemer so vam na voljo še dodatni ugodnosti: brezplačno zavarovanje in vzdrževanje.

  • Z lastno udeležbo v 5 letih najhitreje odplačajte investicijo, pri čemer so vam na voljo še dodatni ugodnosti: brezplačno zavarovanje in vzdrževanje.
  • Z lastno udeležbo v 7 letih.
  • Brez lastne udeležbe v 10 letih, kar pomeni, da nimate nobenih začetnih stroškov.

Za vse sheme velja, da bo vaš celotni mesečni strošek oskrbe z elektriko in odplačila investicije zelo podoben vašemu trenutnemu računu za električno energijo. To pomeni, da si z mesečnimi prihranki, ki jih zagotavlja paket, poplačujete višino obroka za brezobrestno odplačevanje investicije. Tako si lahko vsakdo privošči inovativni paket za energetsko neodvisnost brez povišanja mesečnih stroškov. Po odplačilu investicije pa sledi neprekinjeno obdobje do 60 % nižjih stroškov na računu, če seveda ostanete na paketu Pametna samooskrba.

Prihranki iz treh virov

Paket Pametna samooskrba združuje inovativne rešitve, ki zagotavljajo prihranke na več ravneh.

1. Pametno upravljanje hranilnika energije

Vaš hranilnik energije bo shranjeval presežke energije, ki jih ne porabite takoj. Napredno upravljanje tega sistema omogoča, da izkoristite potencial baterije, kar prinese fiksni mesečni popust na vaš račun za elektriko. Na ta način so vaši stroški nižji skozi celo leto, ne glede na letni čas.

2. Odkup presežne elektrike

Vsak presežek proizvedene energije, ki ga ne morete porabiti ali shraniti, GEN-I odkupi v obliki dobropisa. Tako se vam mesečni strošek za električno energijo vsak mesec avtomatično zniža za odkupljeno energijo s strani GEN-I. Ta produkt GEN-I temelji na 15-minutnih obračunskih intervalih, kar omogoča natančnejši in pravičnejši obračun električne energije na mesečni ravni.

3. Proizvodnja električne energije za lastne potrebe

Sončna elektrarna proizvaja elektriko za vaše gospodinjstvo, kar zmanjša vašo odvisnost od nakupov elektrike iz omrežja. Kadar pa jo potrebujete, vam jo GEN-I s paketom zagotavlja po ugodni, fiksni ceni.

> Preberite več o delovanju paketa Pametna samooskrba

 

Celovita rešitev za energetsko prihodnost za vas

Pri snovanju Paketa naš cilj ni bil zgolj samooskrba, temveč zagotavljanje vaše maksimalne energetske neodvisnosti. S tem paketom boste dosegli maksimalno energetsko avtonomijo vašega doma in si zagotovili fiksni mesečni popust z inovativno izrabo baterijskega sistema. Z naprednim upravljanjem vam tako zagotovimo največji možen finančni izkoristek sončne elektrarne s hranilnikom energije

Novice

25. 10. 2024
Zmagovalci trajnostnega razpisa

Med tri izbrane organizacije smo podelili skupno 100.000 evrov za razvoj trajnostnih projektov v Sloveniji

>Preberite več
10. 10. 2024
Spoznajte nov pregled vaše porabe električne energije

Na portalu Moj GEN-I smo za gospodinjske in male poslovne odjemalce pripravili nove funkcionalnosti, ki omogočajo še boljši vpogled v porabo električne energije.

>Preberite več
07. 10. 2024
Akcijski cenik 99,99 % nižja cena elektrike do samooskrbe

Za stranke GEN-I Sonce predstavljamo novo priložnost – akcijski cenik električne energije 99,99 % nižja cena elektrike do samooskrbe.

>Preberite več
Scroll