Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Pomoč po poplavah za gospodinjske odjemalce

17. 08. 2023

Naši odjemalci so vedno naša prednostna skrb, zato smo se na pobudo Ministrstva za okolje, podnebje in energijo v GEN-I pridružili ukrepu za pomoč gospodinjstvom, ki so v zadnjih poplavah utrpela večjo škodo. V obdobju med avgustom in decembrom letošnjega leta bo cena električne energije zanje zgolj 0,1 centa/kWh. 

Nedavne poplave, ki so v začetku avgusta prizadele večji del Slovenije, so globoko zarezale v življenja mnogih družin in posameznikov, za katere bodo zahtevni tudi prihajajoči meseci. Solidarnost, ki je v teh trenutkih ponovno zaživela med Slovenci, nosi poseben pomen. V GEN-I se ga zavedamo, zato smo hitro odreagirali. Že ob pričetku sanacije posledic poplav smo poskrbeli, da so imeli zaposleni možnost dodatnega plačanega izrednega dopusta z namenom sanacije škode v svojih domovih in pri bližnjih članih družine. Dodatno smo zaposlenim omogočili tudi možnost plačane odsotnosti od dela z namenom prostovoljne pomoči v lokalnem okolju. Sedaj pa se pridružujemo pobudi pristojnega ministrstva za znižanje stroškov električne energije za prizadeta gospodinjstva. S ceno električne energije zgolj 0,1 centa/kWh do konca leta želimo tem gospodinjstvom, ki so hkrati naši odjemalci, olajšati finančno breme pri obnovi in zagotoviti dostopno oskrbo z energijo tudi v tem zahtevnem obdobju.  

Novice

27. 11. 2023
Obvestilo o regulaciji cen električne energije in oprostitvi plačila prispevka OVE in SPTE

V veljavo stopata Uredba, po kateri bo 90 % porabljenih mesečnih količin električne energije ostalo reguliranih, preostalih 10 % bo poračunanih po ceniku, in Uredba o oprostitvi plačevanja prispevka OVE in SPTE.

>Preberite več
27. 11. 2023
Nova cena tarife za samooskrbo za gospodinjske odjemalce

S 1. 1. 2024 stopijo v veljavo sprememba cene tarife električne energije na rednem ceniku Redni cenik električne energije za samooskrbo gospodinjskih odjemalcev.

>Preberite več
27. 11. 2023
Nove cene tarif električne energije za gospodinjske odjemalce

S 1. 1. 2024 se spreminjajo cene tarif električne energije in pogoji na rednem ceniku za gospodinjske odjemalce z nazivom Redni cenik električne energije za gospodinjske odjemalce.

>Preberite več
Scroll