Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Pomoč po poplavah za gospodinjske odjemalce

17. 08. 2023

Naši odjemalci so vedno naša prednostna skrb, zato smo se na pobudo Ministrstva za okolje, podnebje in energijo v GEN-I pridružili ukrepu za pomoč gospodinjstvom, ki so v zadnjih poplavah utrpela večjo škodo. V obdobju med avgustom in decembrom letošnjega leta bo cena električne energije zanje zgolj 0,1 centa/kWh. 

Nedavne poplave, ki so v začetku avgusta prizadele večji del Slovenije, so globoko zarezale v življenja mnogih družin in posameznikov, za katere bodo zahtevni tudi prihajajoči meseci. Solidarnost, ki je v teh trenutkih ponovno zaživela med Slovenci, nosi poseben pomen. V GEN-I se ga zavedamo, zato smo hitro odreagirali. Že ob pričetku sanacije posledic poplav smo poskrbeli, da so imeli zaposleni možnost dodatnega plačanega izrednega dopusta z namenom sanacije škode v svojih domovih in pri bližnjih članih družine. Dodatno smo zaposlenim omogočili tudi možnost plačane odsotnosti od dela z namenom prostovoljne pomoči v lokalnem okolju. Sedaj pa se pridružujemo pobudi pristojnega ministrstva za znižanje stroškov električne energije za prizadeta gospodinjstva. S ceno električne energije zgolj 0,1 centa/kWh do konca leta želimo tem gospodinjstvom, ki so hkrati naši odjemalci, olajšati finančno breme pri obnovi in zagotoviti dostopno oskrbo z energijo tudi v tem zahtevnem obdobju.  

Novice

05. 07. 2024
Omrežnina 2024: Spremembe, ki jih prinaša nov način obračunavanja omrežnine

Preberite, katere ključne spremembe prinaša nov način obračunavanja omrežnine in kako se bo zaradi tega spremenil vaš račun za električno energijo.

>Preberite več
04. 07. 2024
Lokalne sončne skupnosti – rešitev, kjer zmagujejo vsi

Lokalne sončne skupnosti prinašajo v časih, ko energetski trg pretresajo številne spremembe, povsem novo rešitev obvladovanja stroškov električne energije.

>Preberite več
28. 06. 2024
Podaljšanje roka za prijavo na Trajnostni razpis

Organizacije lahko oddajo prijavo na trajnostni razpis do 10. 7. 2024.

>Preberite več
Scroll