Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Priznanje Trusted Brand tudi letos v naših rokah

07. 06. 2021

GEN-I je že osmo leto najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki električne energije. Na najvišje mesto ste nas ponovno uvrstili sodelujoči v raziskavi, ki jo v sodelovanju z Mladinsko knjigo že petnajst let izvaja Inštitut za raziskovanje trga in medijev, Mediana. 

Letošnje priznanje je za nas še posebej pomembno, saj ste nam ga podelili pet mesecev po tem, ko smo z odgovornostjo za ukrepanje proti podnebnim spremembam popolnoma razogljičili dobavo naše električne energije. S tem smo zaupanje v blagovno znamko nadgradili v novo dimenzijo - odgovornega dobavitelja s potrjenim izvorom energije.  

Naša odpoved fosilnim virom energije se že kaže v konkretnih rezultatih. Več kot tristo tisočim odjemalcem smo v prvih petih mesecih letošnjega leta dobavili že 1.400.000 MWh elektrike brez CO2 in s to količino prihranili več kot 840 milijonov kg CO2. To je količina, ki nastane ob 6.950 milijonih kilometrov, prevoženih z avtom. 

Hvala vsem, ki nam že leta izkazujete zaupanje - letos tudi s tem, da ste se nam pridružili na poti v zeleno prihodnost. 

Novice

vasa-nova-samooskrbna-resitev 12. 02. 2024
Vaša nova samooskrbna rešitev

Izkoristite prednosti našega inovativnega modela odkupa viškov v obliki dobropisa.

>Preberite več
05. 02. 2024
Obvestilo o spremembah splošnih pogojev

S 1. 4. 2024 stopi v veljavo sprememba Splošnih pogojev družbe GEN-I, trgovanje in prodaja električne energije, d.o.o. za dobavo električne energija gospodinjskim odjemalcem.

>Preberite več
15. 01. 2024
Podaljšanje pristopa k akciji Zagotovljena cena električne energije do 31. 12. 2026

Mali poslovni odjemalci lahko k akcijskemu ceniku Zagotovljena cena električne energije do 31. 12. 2026 pristopijo vse do 15. 2. 2024.

>Preberite več
Scroll