Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Projekt NEWCOMERS

19. 07. 2019

Med 3. in 5. julijem je v Ljubljani potekalo uvodno srečanje konzorcijskih partnerjev, med katerimi sta tudi GEN-I in GEN-I Sonce. Projekt NEWCOMERS je mednarodni raziskovalno inovativni projekt, v katerem poleg GEN-I in GEN-I Sonce sodeluje še 7 konzorcijskih partnerjev iz šestih držav članic (Nizozemska, Velika Britanija, Švedska, Slovenija, Italija, Nemčija).

Med 3. in 5. julijem je v Ljubljani potekalo uvodno srečanje konzorcijskih partnerjev, med katerimi sta tudi GEN-I in GEN-I Sonce.

Projekt NEWCOMERS je mednarodni raziskovalno inovativni projekt, v katerem poleg GEN-I in GEN-I Sonce sodeluje še 7 konzorcijskih partnerjev iz šestih držav članic (Nizozemska, Velika Britanija, Švedska, Slovenija, Italija, Nemčija).

newcomers-team

Uvodno srečanje je bilo namenjeno predvsem pregledu delovnih sklopov s pripadajočimi aktivnostmi ter uskladitvi nalog in ciljev projekta. Poleg tega je bilo srečanje posvečeno tudi izzivom glede komuniciranja vsebin s širšo javnostjo ter razširjanja in implementacije rezultatov projekta. Z lansiranjem spletne strani projekta, ki je dostopna na naslovu https://www.newcomersh2020.eu in vzpostavitvijo kanalov družbenih medijev, je bil uspešno dosežen tudi že prvi rezultat projekta.

Projekt NEWCOMERS (New clean energy communities in a changing European energy system) bo s sredstvi iz programa Horizon2020 poleg izvajanja raziskovalnih in komunikacijskih aktivnosti prispeval tudi k pripravi in promociji priporočil za evropske, nacionalne in lokalne oblikovalce energetsko-podnebnih politik pri zeleni preobrazbi in prehodu v brezogljično družbo - s poudarkom na energetskih skupnostih.

 

newcomers-2019-2

kohezijski-sklad-logotip-1

Novice

19. 04. 2023
GEN-I uspešno zaključil že 12. izdajo komercialnih zapisov

Po objavi namere za izdajo novih 12-mesečnih komercialnih zapisov je družba GEN-I slednjo tudi uspešno zaključila.

>Preberite več
27. 03. 2023
Že 15. smo se srečali s poslovnimi partnerji

Za naše največje odjemalce električne energije že petnajst let zapored organiziramo letno srečanje, na katerem se ozremo v preteklo leto in partnerje seznanimo z najnovejšimi podatki in informacijami, ki vplivajo na zakup energentov. 

>Preberite več
07. 03. 2023
Obvestilo v zvezi s spremembo splošnih pogodbenih pogojev

S 1. 5. 2023 začneta veljati naslednji spremembi Splošnih pogojev družbe GEN-I za dobavo zemeljskega plina odjemalcem, priključenim na distribucijsko omrežje zemeljskega plina v odjemnih skupinah od vključno CDK1 do vključno CDK8.

>Preberite več
Gradient Top
Gradient Bottom
Scroll