Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Sončna elektrarna za nižji ogljični odtis priljubljene pijače

06. 08. 2023

V pivovarni Heineken so si zadali cilj do leta 2030 na ravni celotne družbe doseči ničelni neto ogljični izpust iz proizvodnje. Korak do njegove uresničitve je tudi 412 kW sončna elektrarna, ki od začetka avgusta proizvaja električno energijo za proizvodni obrat Pivovarne Laško Union v Laškem.

evropska-unija-kohezijski-sklad-2023

Ponosni smo, da so se v omenjeni pivovrani odločili za našo storitev energetskega pogodbeništva, ki naročnikom omogoča postavitev sončne elektrarne na lastnem objektu brez investicijskih stroškov, saj te kot investitor delno prevzamemo mi, delno pa projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Kohezijskega sklada. Naročnik pa si z energetskim pogodbeništvom zagotovi električno energijo iz obnovljivega in brezogljičnega vira po dogovorjeni ceni, s čimer lahko vnaprej natančno predvidi odhodke za energijo in hkrati hitreje doseže svoje trajnostne cilje.

soncna-elektrarna-na-strehi-pivovarne-lasko-3

Če tudi v vašem podjetju iščete rešitev za stabilne prihodnje cene električne energije brez potrebe po večji začetni investiciji, nam pišite na prodaja@gen-i.si. Z veseljem in na podlagi dolgoletnih izkušenj vam bomo svetovali o najustreznejši rešitvi za vas.

Novice

vasa-nova-samooskrbna-resitev 12. 02. 2024
Vaša nova samooskrbna rešitev

Izkoristite prednosti našega inovativnega modela odkupa viškov v obliki dobropisa.

>Preberite več
05. 02. 2024
Obvestilo o spremembah splošnih pogojev

S 1. 4. 2024 stopi v veljavo sprememba Splošnih pogojev družbe GEN-I, trgovanje in prodaja električne energije, d.o.o. za dobavo električne energija gospodinjskim odjemalcem.

>Preberite več
15. 01. 2024
Podaljšanje pristopa k akciji Zagotovljena cena električne energije do 31. 12. 2026

Mali poslovni odjemalci lahko k akcijskemu ceniku Zagotovljena cena električne energije do 31. 12. 2026 pristopijo vse do 15. 2. 2024.

>Preberite več
Scroll