Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Sončna elektrarna za nižji ogljični odtis priljubljene pijače

06. 08. 2023

V pivovarni Heineken so si zadali cilj do leta 2030 na ravni celotne družbe doseči ničelni neto ogljični izpust iz proizvodnje. Korak do njegove uresničitve je tudi 412 kW sončna elektrarna, ki od začetka avgusta proizvaja električno energijo za proizvodni obrat Pivovarne Laško Union v Laškem.

evropska-unija-kohezijski-sklad-2023

Ponosni smo, da so se v omenjeni pivovrani odločili za našo storitev energetskega pogodbeništva, ki naročnikom omogoča postavitev sončne elektrarne na lastnem objektu brez investicijskih stroškov, saj te kot investitor delno prevzamemo mi, delno pa projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Kohezijskega sklada. Naročnik pa si z energetskim pogodbeništvom zagotovi električno energijo iz obnovljivega in brezogljičnega vira po dogovorjeni ceni, s čimer lahko vnaprej natančno predvidi odhodke za energijo in hkrati hitreje doseže svoje trajnostne cilje.

soncna-elektrarna-na-strehi-pivovarne-lasko-3

Če tudi v vašem podjetju iščete rešitev za stabilne prihodnje cene električne energije brez potrebe po večji začetni investiciji, nam pišite na prodaja@gen-i.si. Z veseljem in na podlagi dolgoletnih izkušenj vam bomo svetovali o najustreznejši rešitvi za vas.

Novice

14. 06. 2024
Začetek uporabe novega obračuna omrežnine je prestavljen za tri mesece

Svet Agencije za energijo je sprejel odločitev, da se začetek uporabe prenove obračuna omrežnine prestavi na 1. oktober 2024.

>Preberite več
13. 06. 2024
Akcijski cenik Ujemite mesece cenejše elektrike do začetka samooskrbe

Akcijski cenik gospodinjskim odjemalcem, ki se bodo odločili za postavitev sončne elektrarne z GEN-I Sonce, znižuje cene električne energije za kar 99,99 % . 

>Preberite več
11. 06. 2024
Z novo samooskrbno rešitvijo do več kot 1.000 € prihranka na leto 

Kot prvi na trgu ponujamo nov model samooskrbe, ki lastnikom sončnih elektrarn omogoča, da od svoje sončne elektrarne dobijo kar največ.

>Preberite več
Scroll