Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek - petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Pametna energija

Sončna energija za visokotehnološke izdelke iz nerjavečega jekla

16. 02. 2022

Visokotehnološki izdelki iz nerjavečega jekla, ki jih proizvajajo v mednarodnem podjetju Nieros Metal s sedežem v Slovenj Gradcu, po novem nastajajo s pomočjo električne energije, pridobljene iz sončne elektrarne na strehi podjetja. 

Na objektu podjetja, s katerim si delimo zavedanje o pomenu vlaganj v razvoj in napredne tehnologije, smo postavili sončno elektrarno nazivne moči 206,19 kW. Letno bo po pričakovanjih proizvajala 225 MW brezogljične električne energije iz obnovljivega sončnega vira. 

V družbi, kjer so se odločili za našo storitev energetskega pogodbeništva, so prepoznali priložnost strešnih površin, ki lahko postanejo več kot le zaščita pred dežjem in zunanjimi temperaturami. V družbi jih bodo izkoristili za ustvarjanje prihrankov in spodbujanje razogljičenja. 

Če tudi v vašem podjetju razmišljate o zeleni preobrazbi in imate večjo strešno površino, nam pišite na prodaja@gen-i.si. Tudi za vas imamo rešitev, kako znižati stroške za električno energijo in hkrati prispevati k podnebno prijazni prihodnosti. 

Naložbo v operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Kohezijskega sklada. 

Novice

31. 01. 2023
Znani so prvi prihranki za varčevanje z energijo

Skupaj z našimi zvestimi gospodinjskimi odjemalci smo zmanjšali porabo električne energije za 3 % in zemeljskega plina za 22 %.

>Preberite več
24. 01. 2023
V GEN-I smo del projekta »EV4EU«

S sodelovanjem v projektu aktivno prispevamo k razvoju naprednega polnjenja in praznjenja električnih vozil.

>Preberite več
01. 01. 2023
V sodelovanju z občino do domače elektrike iz sončnega vira

V sodelovanju z občino Ajdovščina smo izpeljali še en uspešen projekt, s katerimi utiramo pot zeleni preobrazbi.

>Preberite več
Gradient Top
Gradient Bottom
Scroll