Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Sončna energija za visokotehnološke izdelke iz nerjavečega jekla

16. 02. 2022

Visokotehnološki izdelki iz nerjavečega jekla, ki jih proizvajajo v mednarodnem podjetju Nieros Metal s sedežem v Slovenj Gradcu, po novem nastajajo s pomočjo električne energije, pridobljene iz sončne elektrarne na strehi podjetja. 

Na objektu podjetja, s katerim si delimo zavedanje o pomenu vlaganj v razvoj in napredne tehnologije, smo postavili sončno elektrarno nazivne moči 206,19 kW. Letno bo po pričakovanjih proizvajala 225 MW brezogljične električne energije iz obnovljivega sončnega vira. 

V družbi, kjer so se odločili za našo storitev energetskega pogodbeništva, so prepoznali priložnost strešnih površin, ki lahko postanejo več kot le zaščita pred dežjem in zunanjimi temperaturami. V družbi jih bodo izkoristili za ustvarjanje prihrankov in spodbujanje razogljičenja. 

Če tudi v vašem podjetju razmišljate o zeleni preobrazbi in imate večjo strešno površino, nam pišite na prodaja@gen-i.si. Tudi za vas imamo rešitev, kako znižati stroške za električno energijo in hkrati prispevati k podnebno prijazni prihodnosti. 

Naložbo v operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Kohezijskega sklada. 

Novice

16. 05. 2024
GEN-I se širi na nove trge in zaposluje!

S pravo energijo soustvarjamo zeleno prihodnost.

>Preberite več
06. 05. 2024
Izziv Kdor prvi pride, prvi melje

Ob 15-letnici dobave električne energije smo pripravili izziv, s katerim si lahko naši odjemalci pridobijo 15 € popusta na računu za električno energijo.

>Preberite več
26. 04. 2024
Podaljšanje pristopa k akciji "Brezskrbna rešitev za podjetne do 31. 12. 2026"

Mali poslovni odjemalci lahko k akcijskemu ceniku "Brezskrbna rešitev za podjetne do 31. 12. 2026" pristopijo vse do 26. 6. 2024.

>Preberite več
Scroll