Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Stadion Ajdovščina s čisto energijo

16. 11. 2023

Športni center Ajdovščina ponuja raznoliko ponudbo športne infrastrukture. Od jeseni 2023 proizvaja tudi lastno, brezogljično električno energijo iz svoje sončne elektrarne z nazivno močjo 106,47 kW.

Soočeni s številnimi izzivi, predvsem zakonodajnimi in postopkovnimi, obenem pa motivirani z lokalno podporo, sta družba GEN-I ESCO in Občina Ajdovščina jeseni po podpisu služnostnih pogodb uspešno zaključili gradnjo kar štirih sončnih elektrarn na javnih objektih v Ajdovščini. Povezane v isto omrežje bodo elektrarne s skupno močjo 722,085 kW odjemalcem zagotavljale zanesljiv in čist vir energije, nižje mesečne stroške in prijeten občutek, da so pripomogli k zmanjševanju emisij brez vpliva na kakovost življenja v svojih domovih.

Sončne elektrarne za proizvodnjo in prodajo električne energije na trgu smo ob štadionu v Ajdovščini postavili še na osnovno šolo Šturje (nazivna moč 155,61 kW), športni center Police (333,97 kW) in vrtec Hubelj (126,035 kW). Skupaj bodo te štiri elektrarne na leto proizvedle več kot 815 MWh električne energije, to pa prinaša več kot 400 ton prihranka CO2 na leto.

Velika zahvala gre Občini Ajdovščina, ki se je izkazala za partnerja z velikim posluhom za grajenje poti proti bolj trajnostni prihodnosti.

 

sončna elektrarna na stadionu Ajdovščina

Novice

15. 04. 2024
Začetek ponudbe zelenih obveznic GE03

Družba GEN-I, d.o.o., je povabljenim vlagateljem poslala ponudbo za vpis zelenih obveznic.

>Preberite več
22. 03. 2024
15 let pametne energije:
od Poceni elektrike do vodilnega promotorja zelene preobrazbe

Letos praznujemo 15 let zanesljivega partnerstva na področju dobave električne energije gospodinjskim in malim poslovnim odjemalcem.

>Preberite več
14. 03. 2024
Namera izdaje nove zelene obveznice

Družba GEN-I, d.o.o., preučuje možnost izdaje zelene obveznice v drugem kvartalu leta 2024.

>Preberite več
Scroll