Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Trajnostni razpis

22. 05. 2024

Ob 15. obletnici pametne energije se s spoštovanjem in hvaležnostjo obračamo nazaj k družbi, ki je močno vplivala na naš uspeh. Z željo po aktivnem soustvarjanju boljše prihodnosti in trajnostnega razvoja z veseljem objavljamo razpis za (so)financiranje razvoja trajnostnih projektov.

Z razpisom želimo spodbuditi in nagraditi trajnostne projekte, ki bodo vplivali na oblikovanje zelene prihodnosti. K prijavi vabimo organizacije, ki imajo ideje s pozitivnim vplivom na družbo in okolje, kot so ukrepi za varstvo okolja, samooskrbo, energetsko učinkovitost in še več.

> Preberite več o razpisu

Med vsemi prijavljenimi trajnostnimi projekti bomo predvidoma izbrali 3 najperspektivnejše in za njihov razvoj namenili skupno 100.000 €. Rok za oddajo prijav je 30. 6. 2024.

Vabljeni k prijavi.

 

Novice

14. 06. 2024
Začetek uporabe novega obračuna omrežnine je prestavljen za tri mesece

Svet Agencije za energijo je sprejel odločitev, da se začetek uporabe prenove obračuna omrežnine prestavi na 1. oktober 2024.

>Preberite več
13. 06. 2024
Akcijski cenik Ujemite mesece cenejše elektrike do začetka samooskrbe

Akcijski cenik gospodinjskim odjemalcem, ki se bodo odločili za postavitev sončne elektrarne z GEN-I Sonce, znižuje cene električne energije za kar 99,99 % . 

>Preberite več
11. 06. 2024
Z novo samooskrbno rešitvijo do več kot 1.000 € prihranka na leto 

Kot prvi na trgu ponujamo nov model samooskrbe, ki lastnikom sončnih elektrarn omogoča, da od svoje sončne elektrarne dobijo kar največ.

>Preberite več
Scroll