Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek - petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Pametna energija

Vsa naša ponudba na enem spletnem mestu

30. 05. 2022

Spoštovani obiskovalci naše spletne strani!

Leto in pol nazaj smo v GEN-I naredili pomemben korak k oblikovanju brezogljične prihodnosti in varovanju našega planeta. Odpovedali smo se električni energiji iz fosilnih virov in slovenskim odjemalcem omogočili elektriko brez CO2. Zanjo si lahko pri nas izberete tudi vir, iz katerega je pridobljena – sonce, vodo ali jedrsko energijo.

Dejanjem, s katerimi spodbujamo zeleno preobrazbo, sledimo tudi z novo spletno stranjo, na kateri vam v osveženi vizualni podobi predstavljamo vse naše vsebine, ki so do letos živele vsaka na svoji strani - pocenielektrika.si, poceniplin.si in gen-i.si.

Pri zasnovi smo mislili predvsem na odjemalce, zato iskreno upamo, da stran tudi v vas sproža pozitivne občutke in utrjuje vaše zaupanje v blagovno znamko GEN-I. Za oboje se bomo enako zavzeto kot doslej trudili tudi v prihodnje.

Poleg naše osnovne ponudbe za gospodinjske in poslovne odjemalce ter odgovorov na najrazličnejša vprašanja v zvezi z dobavo električne energije in zemeljskega plina stran vsebuje tudi vse ostale informacije o naši družbi: katere storitve razvijamo na področju trgovanja z energenti, kje poslujemo mednarodno in kakšne poslovne rezultate dosegamo; kako razumemo trajnostni razvoj in kako udejanjamo družbeno odgovornost. V posebnih zavihkih so zbrane informacije za tiste, ki vas zanima zaposlitev pri nas, ter medije.

Za čim bolj enostavno zamenjavo dobavitelja električne energije ali zemeljskega plina vas na strani pričakuje tudi prenovljen obrazec za zamenjavo. Do njega vas vodijo gumbi s pozivom »Pridružite se nam«.

Prihodnost je zelena. Ustvarjajmo jo skupaj!

Novice

03. 12. 2022
Z GEN-I v zeleno prihodnost brez fosilnih goriv

Podnebna kriza je največji izziv človeštva. Če želimo obvarovati naš planet in generacijam, ki prihajajo, omogočiti življenje v čim bolj zdravem okolju, moramo ukrepati zdaj. V GEN-I se zavedamo svoje odgovornosti pri prehodu v zeleno prihodnost. Naša zaveza je brezogljična prihodnost brez fosilnih virov energije.

>Preberite več
17. 10. 2022
Prenova storitve E-mobilnost

Vse uporabnike storitve E-mobilnost z veseljem obveščamo, da bomo storitev od 1. 11. 2022 nudili v prenovljeni obliki.

>Preberite več
soncne-elektrarne-v-severni-makedoniji-2 11. 10. 2022
Naša največja sončna elektrarna je pričela s proizvodnjo

V Severni Makedoniji smo zaključili gradnjo naše največje sončne elektrarne in jo priključil na omrežje. Elektrarna s skupno močjo 17 MW bo proizvedla 25.000 MWh zelene energije, kar zadošča za oskrbo več kot 5500 gospodinjstev.

>Preberite več
Gradient Top
Gradient Bottom
Scroll