Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Vsa naša ponudba na enem spletnem mestu

30. 05. 2022

Spoštovani obiskovalci naše spletne strani!

Leto in pol nazaj smo v GEN-I naredili pomemben korak k oblikovanju brezogljične prihodnosti in varovanju našega planeta. Odpovedali smo se električni energiji iz fosilnih virov in slovenskim odjemalcem omogočili elektriko brez CO2. Zanjo si lahko pri nas izberete tudi vir, iz katerega je pridobljena – sonce, vodo ali jedrsko energijo.

Dejanjem, s katerimi spodbujamo zeleno preobrazbo, sledimo tudi z novo spletno stranjo, na kateri vam v osveženi vizualni podobi predstavljamo vse naše vsebine, ki so do letos živele vsaka na svoji strani - pocenielektrika.si, poceniplin.si in gen-i.si.

Pri zasnovi smo mislili predvsem na odjemalce, zato iskreno upamo, da stran tudi v vas sproža pozitivne občutke in utrjuje vaše zaupanje v blagovno znamko GEN-I. Za oboje se bomo enako zavzeto kot doslej trudili tudi v prihodnje.

Poleg naše osnovne ponudbe za gospodinjske in poslovne odjemalce ter odgovorov na najrazličnejša vprašanja v zvezi z dobavo električne energije in zemeljskega plina stran vsebuje tudi vse ostale informacije o naši družbi: katere storitve razvijamo na področju trgovanja z energenti, kje poslujemo mednarodno in kakšne poslovne rezultate dosegamo; kako razumemo trajnostni razvoj in kako udejanjamo družbeno odgovornost. V posebnih zavihkih so zbrane informacije za tiste, ki vas zanima zaposlitev pri nas, ter medije.

Za čim bolj enostavno zamenjavo dobavitelja električne energije ali zemeljskega plina vas na strani pričakuje tudi prenovljen obrazec za zamenjavo. Do njega vas vodijo gumbi s pozivom »Pridružite se nam«.

Prihodnost je zelena. Ustvarjajmo jo skupaj!

Novice

14. 06. 2024
Začetek uporabe novega obračuna omrežnine je prestavljen za tri mesece

Svet Agencije za energijo je sprejel odločitev, da se začetek uporabe prenove obračuna omrežnine prestavi na 1. oktober 2024.

>Preberite več
13. 06. 2024
Akcijski cenik Ujemite mesece cenejše elektrike do začetka samooskrbe

Akcijski cenik gospodinjskim odjemalcem, ki se bodo odločili za postavitev sončne elektrarne z GEN-I Sonce, znižuje cene električne energije za kar 99,99 % . 

>Preberite več
11. 06. 2024
Z novo samooskrbno rešitvijo do več kot 1.000 € prihranka na leto 

Kot prvi na trgu ponujamo nov model samooskrbe, ki lastnikom sončnih elektrarn omogoča, da od svoje sončne elektrarne dobijo kar največ.

>Preberite več
Scroll