Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
PON - SOB: od 8.00 do 20.00 Nedelja in prazniki: zaprto
Pametna energija

Vsa naša ponudba na enem spletnem mestu

30. 05. 2022

Spoštovani obiskovalci naše spletne strani!

Leto in pol nazaj smo v GEN-I naredili pomemben korak k oblikovanju brezogljične prihodnosti in varovanju našega planeta. Odpovedali smo se električni energiji iz fosilnih virov in slovenskim odjemalcem omogočili elektriko brez CO2. Zanjo si lahko pri nas izberete tudi vir, iz katerega je pridobljena – sonce, vodo ali jedrsko energijo.

Dejanjem, s katerimi spodbujamo zeleno preobrazbo, sledimo tudi z novo spletno stranjo, na kateri vam v osveženi vizualni podobi predstavljamo vse naše vsebine, ki so do letos živele vsaka na svoji strani - pocenielektrika.si, poceniplin.si in gen-i.si.

Pri zasnovi smo mislili predvsem na odjemalce, zato iskreno upamo, da stran tudi v vas sproža pozitivne občutke in utrjuje vaše zaupanje v blagovno znamko GEN-I. Za oboje se bomo enako zavzeto kot doslej trudili tudi v prihodnje.

Poleg naše osnovne ponudbe za gospodinjske in poslovne odjemalce ter odgovorov na najrazličnejša vprašanja v zvezi z dobavo električne energije in zemeljskega plina stran vsebuje tudi vse ostale informacije o naši družbi: katere storitve razvijamo na področju trgovanja z energenti, kje poslujemo mednarodno in kakšne poslovne rezultate dosegamo; kako razumemo trajnostni razvoj in kako udejanjamo družbeno odgovornost. V posebnih zavihkih so zbrane informacije za tiste, ki vas zanima zaposlitev pri nas, ter medije.

Za čim bolj enostavno zamenjavo dobavitelja električne energije ali zemeljskega plina vas na strani pričakuje tudi prenovljen obrazec za zamenjavo. Do njega vas vodijo gumbi s pozivom »Pridružite se nam«.

Prihodnost je zelena. Ustvarjajmo jo skupaj!

Novice

04. 08. 2022
Kljub spremenjenim energetskim razmeram krepimo svoje zaveze za zeleno preobrazbo

Z zavezo v okviru Evropskega podnebnega pakta smo postali del gibanja, ki povezuje ljudi in podjetja s skupnim ciljem zgraditi bolj trajnostno Evropo za vse.

>Preberite več
26. 07. 2022
Z energetskim pogodbeništvom do zagotovljene cene elektrike

Na strehi Kovaštva Furlan v vasi Hruševica pri Štanjelu od konca junija 2022 stoji sončna elektrarna, ki bo predvidoma zagotavljala 62.000 kWh električne energije letno.

>Preberite več
28. 06. 2022
Kljub spremembi cen ostajamo najugodnejši dobavitelj

GEN-I smo bili kljub ekstremni situaciji na trgu edino energetsko podjetje, ki se je odločilo pred vplivom energetske krize zavarovati svoje odjemalce.

>Preberite več
Gradient Top
Gradient Bottom
Scroll