Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Z energetskim pogodbeništvom do zagotovljene cene elektrike

26. 07. 2022

Na strehi Kovaštva Furlan v vasi Hruševica pri Štanjelu od konca junija 2022 stoji sončna elektrarna, ki bo družinskemu podjejtu za proizvodnjo kmetijske opreme predvidoma zagotavljala 62.000 kWh električne energije letno po vnaprej dogovorjeni ceni, ki je bistveno nižja od trenutnih tržnih.

V Kovaštvu Furlan so se odločili za storitev energetskega pogodbeništva, s katerim imajo vsaj 5 let zagotovljeno vnaprej dogovorjeno ceno električne energije iz obnovljivega vira. Za investicijo v sončno elektrarno pa smo poskrbeli mi, pri čemer naložbo v operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Kohezijskega sklada.

Se tudi v vašem podjetju sprašujete, kako si s čim nižjim vložkom znižati stroške za električno energijo? Če imate primerno strešno površino za postavitev sončne elektrarne, nam pišite na prodaja@gen-i.si. Svetovali vam bomo o najustreznejši rešitvi za vas.

Novice

26. 09. 2023
Obračunavanje prispevka OVE in SPTE na računih za električno energijo

31. 8. 2023 se je izteklo obdobje obračunavanja prispevka za zagotavljanje podpor proizvodnji električne energije v soproizvodnji z visokim izkoristkom in iz obnovljivih virov energije (prispevek OVE in SPTE) v višini 50 % tarifne postavke.

>Preberite več
07. 09. 2023
Obvestilo o avgustovskih računih za poplavljena območja

Obvestilo o obračunu električne energije za avgust za tiste gospodinjske odjemalce, ki ste ob poplavah utrpeli hudo škodo.

>Preberite več
01. 09. 2023
Borzenov Javni poziv

Preberite si več o razpisu ter pogojih za povračilo sorazmernega prispevka in potrebnih dokazilih.

>Preberite več
Scroll