Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Z energetskim pogodbeništvom do zagotovljene cene elektrike

26. 07. 2022

Na strehi Kovaštva Furlan v vasi Hruševica pri Štanjelu od konca junija 2022 stoji sončna elektrarna, ki bo družinskemu podjejtu za proizvodnjo kmetijske opreme predvidoma zagotavljala 62.000 kWh električne energije letno po vnaprej dogovorjeni ceni, ki je bistveno nižja od trenutnih tržnih.

V Kovaštvu Furlan so se odločili za storitev energetskega pogodbeništva, s katerim imajo vsaj 5 let zagotovljeno vnaprej dogovorjeno ceno električne energije iz obnovljivega vira. Za investicijo v sončno elektrarno pa smo poskrbeli mi, pri čemer naložbo v operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Kohezijskega sklada.

Se tudi v vašem podjetju sprašujete, kako si s čim nižjim vložkom znižati stroške za električno energijo? Če imate primerno strešno površino za postavitev sončne elektrarne, nam pišite na prodaja@gen-i.si. Svetovali vam bomo o najustreznejši rešitvi za vas.

Novice

14. 06. 2024
Začetek uporabe novega obračuna omrežnine je prestavljen za tri mesece

Svet Agencije za energijo je sprejel odločitev, da se začetek uporabe prenove obračuna omrežnine prestavi na 1. oktober 2024.

>Preberite več
13. 06. 2024
Akcijski cenik Ujemite mesece cenejše elektrike do začetka samooskrbe

Akcijski cenik gospodinjskim odjemalcem, ki se bodo odločili za postavitev sončne elektrarne z GEN-I Sonce, znižuje cene električne energije za kar 99,99 % . 

>Preberite več
11. 06. 2024
Z novo samooskrbno rešitvijo do več kot 1.000 € prihranka na leto 

Kot prvi na trgu ponujamo nov model samooskrbe, ki lastnikom sončnih elektrarn omogoča, da od svoje sončne elektrarne dobijo kar največ.

>Preberite več
Scroll