Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Za zeleno preobrazbo Slovenije bomo iskali 700 novih sodelavcev

10. 12. 2021

Do leta 2030 bomo za obnovljive vire, hranilnike energije in druge naložbe namenili več kot milijardo evrov. Ustvarili bomo več kot 700 novih zelenih delovnih mest z dodano vrednostjo nad 100.000 evrov na zaposlenega. 

V skupini GEN-I bomo tudi v prihodnjih letih nadaljevali z uresničevanjem svojega ključnega poslanstva razogljičenja slovenske energetike, ki je hkrati tudi edinstvena poslovna priložnost. Z naložbami v obnovljive vire, energetsko učinkovitost, hranilnike energije in digitalne platforme bomo ustvarili več kot 700 novih zelenih delovnih mest z visoko dodano vrednostjo na zaposlenega.  

S prihajajočim investicijskim ciklom sledimo lastnemu strateškemu razvojnemu načrtu, ki nas zavezuje k ambicioznim ciljem na področju zelene preobrazbe. To ne zahteva le iskanja novih tehničnih rešitev za odjemalce ampak tudi inovativni poslovni model, zaradi katerega se Skupina GEN-I že razlikuje od ostalih, tradicionalnih energetskih podjetij, in najboljše kadre.  

 

Že v letu 2022 bomo zaposlili več kot 100 novih sodelavcev 

Uspeh v novi, dinamični energetski eri je mogoč z vrhunsko ekipo strokovnjakov različnih disciplin z naravoslovnega, ekonomskega in humanističnega področja. Za uresničevanje zastavljenih načrtov bomo že v letu 2022 zaposlili več kot 100 novih tehnikov, družboslovcev, humanistov in naravoslovcev. Krepili bomo multidisciplinarne ekipe strokovnjakov, ki bodo znale združevati nove tehnološke rešitve v energetiki z drugimi netehnološkimi inovacijami in približati zelene tehnologije ljudem.  

S 100 novimi sodelavci bomo postopoma krepili področja zelenih storitev, trgovanja in maloprodaje. Z novimi kadri bomo podprli IT ekipe, ki razvijajo aplikacije, digitalizirajo poslovanje in skrbijo za učinkovito podporo našim delovnim procesom. Z izjemnimi trgovci bomo skrbeli, da se GEN-I razvija kot največji trgovec z energijo v Sloveniji in eden najpomembnejših na veleprodajnih energetskih trgih. S podatkovnimi analitiki bomo na vseh področjih poslovanja še naprej krepili sprejemanje odločitev, ki bodo podprte s podatki. V svoje vrste vabimo strokovnjake s področij novih zelenih tehnologij in sončnih elektrarn, ki bodo skrbeli za pospešeno povečevanje samooskrbe, velike projekte, projektiranje in načrtovanje.  

Zaposleni so največje jamstvo nadaljnjega razvoja GEN-I, zato jih vedno postavljamo na prvo mesto. V dinamičnem kolektivu sodelujejo pri mednarodnih projektih, imajo dostop do najnovejših znanj in vrhunsko vodstveno podporo. Želimo biti delovno okolje, kjer vsak zaposleni dela tisto, v čemer je najboljši.  

Vabimo vas, da razvijete svoj potencial v družbi vrhunskih strokovnjakov, se pridružite viziji brezogljične družbe in skupaj z nami v mednarodno uspešni skupini ustvarjate zeleno prihodnost.  

 

Novice

26. 04. 2024
Podaljšanje pristopa k akciji "Brezskrbna rešitev za podjetne do 31. 12. 2026"

Mali poslovni odjemalci lahko k akcijskemu ceniku "Brezskrbna rešitev za podjetne do 31. 12. 2026" pristopijo vse do 26. 6. 2024.

>Preberite več
26. 04. 2024
Objava informacije o novi izdaji zelenih obveznic

Družba obvešča javnost, da je izdala 5-letne zelene obveznice z oznako GE03.

>Preberite več
25. 04. 2024
Akcijski cenik Preprosto ugodni plin 2024

Za gospodnijske odjemalce zemeljskega plina smo oblikovali akcijski cenik, ki vam zagotavlja ugodne cene plina.

>Preberite več
Scroll