Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Že 15. smo se srečali s poslovnimi partnerji

27. 03. 2023

V GEN-I stojimo ob strani odjemalcem in poslovnim partnerjem v vsakršnih razmerah, tudi v zahtevnih časih. Za naše največje odjemalce električne energije že petnajst let zapored organiziramo letno srečanje, na katerem se ozremo v preteklo leto in partnerje seznanimo z najnovejšimi podatki in informacijami, ki vplivajo na zakup energentov. 

V uvodu letošnjega srečanja je članica uprave GEN-I Andreja Zupan poudarila, da smo »v lanskem letu prišli do točke, ko smo se namesto o ceni zakupa energije začeli spraševati, ali energija za odjem sploh bo na voljo. A najhujše je za nami, zimo smo uspešno prebrodili, zato je zdaj primeren čas za usmeritev pogleda in dejanj v prihodnost.« Slednja bodo še naprej usmerjena v pospeševanje zelenega prehoda, za katerega smo v GEN-I do danes postavili že mnogo odličnih temeljev. 

Že od začetka leta 2021 svojim odjemalcem v Sloveniji dobavljamo izključno elektriko iz sončne, vodne in jedrske energije. Preko hčerinske družbe GEN-I Sonce smo v letu 2022  na strehe slovenskih gospodinjstev postavili več kot 1800 sončnih elektrarn, skupaj pa že več kot 5000. Z razširitvijo poslovnega modela smo vodilni ponudnik sončnih elektrarn za poslovne odjemalce in lastnik novozgrajene 17 MW velike sončne elektrarne v Severni Makedoniji. Naši načrti za leto 2023 so še bolj ambiciozni tako glede izgradnje večjih sončnih elektrarn širše v regiji kot glede števila malih sončnih elektrarn. 

Naša vlaganja bodo tudi v prihodnje namenjena razvoju trajnostnih energetskih storitev, ob pomoči katerih bomo ne le učinkovit sogovornik poslovnim partnerjem glede zakupa energentov, temveč prva izbira partnerjem in investitorjem na poti zelenega prehoda k trajnostni energetski oskrbi. Pri tem bomo s partnerji kot vselej redno komunicirali, jim svetovali in pripravljali ponudbe zanje, kar smo poudarili tudi v skupnem sporočilu za javnost Sekcije za vprašanja dobaviteljev električne energije (SVDEE) pri Energetski zbornici Slovenije (EZS). 

Novice

16. 05. 2024
GEN-I se širi na nove trge in zaposluje!

S pravo energijo soustvarjamo zeleno prihodnost.

>Preberite več
06. 05. 2024
Izziv Kdor prvi pride, prvi melje

Ob 15-letnici dobave električne energije smo pripravili izziv, s katerim si lahko naši odjemalci pridobijo 15 € popusta na računu za električno energijo.

>Preberite več
26. 04. 2024
Podaljšanje pristopa k akciji "Brezskrbna rešitev za podjetne do 31. 12. 2026"

Mali poslovni odjemalci lahko k akcijskemu ceniku "Brezskrbna rešitev za podjetne do 31. 12. 2026" pristopijo vse do 26. 6. 2024.

>Preberite več
Scroll