Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

O GEN-I

O GEN-I

Smo ena najhitreje rastočih in najbolj inovativnih družb na evropskem energetskem trgu. Iz manjšega trgovca z električno energijo, ki je izzval ustaljene tržne norme in vzorce, smo zrasli v mednarodno vpeto Skupino, ki s poslovanjem na več kot dvajsetih evropskih trgih prinaša cenovne koristi končnim odjemalcem energentov ter spodbuja zeleno in digitalno preobrazbo energetskega sistema in družbe na sploh.

Naša zgodba

Vpetost v mednarodno okolje nam skupaj s podjetniško kulturo delovanja omogoča oblikovanje ugodnih storitev z dolgoročnim pozitivnim učinkom za vse deležnike in okolje.

>Spoznajte našo zgodbo

O nas

Smo vodilni trgovec z energenti v regiji in vodilni dobavitelj električne energije v Sloveniji. Kot edini dobavitelj slovenskim odjemalcem v celoti dobavljamo zgolj brezogljično elektriko.

>Preberite več o nas

Zaposlitev

S strokovnjaki najrazličnejših področij se osredotočamo na potrebe strank in razvijamo napredne rešitve za preobrazbo energetskega sistema.

>Preverite priložnosti zase

Naše poslovanje

S poslovanjem na tujih trgih ustvarimo večino svojih prihodkov in čistega poslovnega izida. Odlično poslujemo tudi v negotovih tržnih razmerah.

>Poglejte naša poročila

Medijsko središče

Verjamemo, da lahko s povezovanjem in deljenjem informacij hitreje in bolj učinkovito uresničujemo poslanstvo in družbeno odgovornost.

>Prenesite si vsebino

Trgovanje

Naše količine trgovanja so približno desetkrat večje od celotnega odjema električne energije v Sloveniji, kar nas uvršča na sam vrh trgovcev z energenti v regiji.

>Spoznajte naše trgovanje

Trajnostni razpis

Ob praznovanju 15 let pametne energije nagrajujemo trajnostne projekte, ki so zasnovani tako, da dolgoročno vplivajo na zeleno prihodnost.

>Prijavite svoj projekt
Scroll