Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
PON - SOB: od 8.00 do 20.00 Nedelja in prazniki: zaprto
Pametna energija
O GEN-I / NAŠA ZGODBA

Naša zgodba

Zanesljiv partner Družbena odgovornost Trajnostni razvoj

S predanostjo in odgovornostjo vračamo družbi

Z inovativnimi tehnologijami in digitalnimi rešitvami omogočamo, da lahko vsak na enostaven način prispeva k zaščiti podnebja. Trajnostno in z zadovoljstvom, ker dela dobro. Zase in za prihodnje generacije.

Storitve za odjemalce

Globalno segrevanje zahteva spremembe v energetiki, ki odjemalce električne energije postavljajo v aktivno vlogo. Z našimi novimi storitvami spodbujamo povezovanje gospodinjstev, podjetij in javnih ustanov v energetske skupnosti.

V sodelovanju z lokalno skupnostjo smo v Budanjah postavili prvo skupnostno elektrarno in njene uporabnike povezali v energetsko skupnost. Ta članom prinaša dolgoročne prihranke pri stroških električne energije in jim omogoča, da si proizvedeno elektriko poljubno delijo. Delitev energije iz skupnostnih elektrarn bomo v prihodnje razširili po vsej Sloveniji. 

Sponzorstva
in donacije

Ker tudi dejanja za zeleno prihodnost zahtevajo vzdržljivost in motivacijo, podpiramo športna društva in dogodke, kjer mladi in mladi po srcu krepijo svoje zmogljivosti ter premagujejo izzive vseh vrst.

Sponzorska in donatorska sredstva razporejamo po reaktivnem modelu; največ jih namenjamo športu, predvsem lokalnim društvom, ki spodbujajo športno aktivnost mladih. Na strokovnem področju sponzorska sredstva namenjamo dejavnostim, usmerjenim v izobraževanje ter iskanje dobrih energetskih praks in rešitev. Naše donacije so pretežno usmerjene v humanitarne namene. Tudi v prihodnje bomo finančno podporo namenjali predvsem področjem, ki prispevajo k razvoju naše dejavnosti ter se ujemajo z našima vizijo in poslanstvom.

Podjetniška
kultura

Zgolj delo in doseganje ambicioznih ciljev pri nas nista dovolj. Pomemben je doprinos širši družbi.

Naša organizacijska kultura temelji na naših vrednotah, predvsem vključenosti in prilagodljivosti. Zahteva neprestano učenje, inoviranje in trajnostni razvoj. Naši zaposleni se že danes povezujejo v interdisciplinarne ekipe, prek katerih bomo tudi v prihodnje razvijali agilne metode dela ter spodbujali iskanje naprednih rešitev s pozitivnim vplivom na ljudi in okolje.

Rast in razvoj zaposlenih

Naši zaposleni so temelj uspeha in ključ do uresničitve vizije brezogljične prihodnosti. Okoljsko zavest in odgovornost za spremembe med sodelavci širimo s sodobnimi kadrovskimi praksami.

Osredotočamo se na ustvarjanje najprivlačnejšega delovnega okolja za vrhunske strokovnjake in talente vseh generacij. V ospredje postavljamo rast in razvoj zaposlenih. Ob zavedanju, da se bodo naše delovne naloge v času zelo spreminjale, iščemo talente prihodnosti, ki so okoljsko osveščeni, radovedni in željni učenja ter odprti za raznolikost, nove izkušnje in pristope. Cenimo pogum in drznost za odkrivanje neznanih področij s ciljem iskanja inovativnih rešitev.

Transparentno
delovanje

Delovanje, ki temelji na najvišjih standardih poslovne etike, in uprava, ki vodi družbo z lastnim zgledom, predstavljata okvir naše zgodbe o uspehu.

Svoj uspeh pripisujemo tudi aktivnemu sodelovanju in odprtemu komuniciranju z vsemi pomembnimi deležniki – zaposlenimi, kupci, lastniki, finančnimi institucijami, lokalnimi skupnostmi in nevladnimi organizacijami. V prihodnje bomo še dodatno spodbujali razvoj mehanizmov za sodelovanje zaposlenih pri upravljanju družbe. Pri uresničevanju zelene strategije in drugih strateških ciljev bomo upoštevali mnenja, spodbujali dialog ter oblikovali forume za diskusijo s pomembnimi deležniki. Skladno z uveljavljenimi mednarodnimi standardi v poročanje vključujemo tudi informacije o nefinančnem položaju družbe.

Gradient Top
Gradient Bottom