Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Izračunajte prihranek Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Izračunajte prihranek

Svoje prihranke lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

O GEN-I / TRAJNOSTNI RAZPIS / VSEBINA

Trajnostni razpis

Spodbujamo in nagrajujemo trajnostne projekte

Doseganje ambicioznih ciljev za nas ni dovolj. Pomemben je doprinos širši družbi. Zato smo se ob praznovanju 15. letnice pametne energije in kot del prizadevanja za zeleno prihodnost v GEN-I odločili, da objavimo razpis za (so)financiranje razvoja trajnostnih projektov.

O trajnostnem razpisu

Razvoj trajnostnih projektov

Naš cilj je spodbuditi in nagraditi trajnostne projekte, ki so zasnovani tako, da dolgoročno vplivajo na zeleno prihodnost. Izbrali bomo najboljše projekte s pozitivnim vplivom na širšo družbo in okolje, kot so okoljevarstveni ukrepi, rešitve za samooskrbo ali energetsko učinkovitost, itd.

Prijavitelji so imeli možnost prijaviti projekte, ki ne le izpolnjujejo, temveč presegajo standarde trajnosti, s potencialom za pozitiven vpliv na zeleno prihodnost.

Scroll